• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestoka pljuvačina po najskupljem štoperu: Takvih ima i u beton ligi

Autor mondo.rs

Bez dlake na jeziku o Hariju Megvajeru govorio je nekadašnji holandski reprezentativac Rafael van der Vart.

Hari Megvajer ovog ljeta bio je "raštrkan" između dva velikana iz Mančestera.

Borili su se za njegov potpis, Lester siti je znao da ih ima u šaci i diktirao je uslove prodaje, tako da su na kraju od visokog reprezentativca Engleske zaradili čak 87 miliona evra (bez bonusa), pošto je Junajted odlučio da ga učini najskupljim defanzivcem svijeta.

Možda će vas zanimati

"Kopirali" su tako Liverpul, koji je samo godinu i po dana ranije, isto učinio sa Virdžilom van Dajkom i procvetao, ali taj efekat još se čeka na "Old Trafordu".

Razlog za to svakako je kvalitet ostatka tima, ali ima i onih koji žestoko kritikuju Harija Megvajera i smatraju da je Junajted pretjerao i pogriješio što ga je doveo za taj novac. To nisu njihovi bivši fudbaleri, nego čuveni Holanđanin iz dresa Totenhema, Real Madrida, Ajaksa...

Da, mislimo na Rafaela van der Varta.

"Kada gledam amaterski fudbal nedeljom vidim po trojicu igrača koji su poput njega. Mrtav sam ozbiljan", rekao je Van der Var za "Ziggo Sport".

"Možda zvučim budalasto, ali ionako to neće čuti Hari Megvajer. Na kraju krajeva, pričamo o ogromnoj sumi od oko 90 miliona evra. Ako Megvajer toliko vrijedi, onda je vrijednost Van Dajka i više od 300 miliona".

Očigledno je da Van der Vart ima nešto protiv Megvajera koga je nedavno opisao kao "najgoreg igrača na terenu" u susretu Holandije i Engleske (3:1) u polufinalu Lige nacija.

"Sjećam se da sam to rekao i onda ga kupe za 90 miliona... Nevjerovatno!", i dalje je u čudu legendarni holandski ofanzivac koji očigledno nije očekivao da će se njegova izjava raširiti i van domovine, odnosno da će danas biti aktuelna u svim medijima na Ostrvu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC