• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinjo: Možemo i sa četiri napadača

Novi fudbaler Milana rekao je da nije zabrinut za mjesto u prvom timu, ocjenivši da on, Pato Ronaldinjo i Ibra mogu zajedno.

 Robinjo: Možemo i sa četiri napadača Izvor: MONDO

Robinjo je iz Mančester sitija prešao u Milan poslednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka, za 15 miliona evra.

Time je postao peti napadač u timu, pošto za mjesta u ofanzivi konkurišu Alešandre Pato, Ronaldinjo, Zlatan Ibrahimović, pa i vremešni Filipo Inzagi. Marko Borijelo morao je na pozajmicu u Romu...

"Možemo da igramo u formaciji u kojoj želimo. Ako je moja uloga da dodajem Ibri da bi on tresao mreže - uradiću to. Nije važno ko će biti strijelac, već da Milan postiže golove", rekao je Robinjo na zvaničnom predstavljanju.

Robinjo (26) je prije dvije godine iz Reala prešao u Mančester siti, a polovinom prošle sezone otišao u Santos kao pozajmljen igrač. Dobrim igrama osigurao je mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"Tokom ljeta sam bio u kontaktu sa brojnim klubovima, ali nije se dogodilo ništa konkretno. Prezadovoljan sam dolaskom u Milan, jer je to jedan od najboljih klubova u Evropi i jer su mi mnogi brazilski fudbaleri pričali sve najljepše o njemu".

Ibrahimović je, takođe, potpisao za "rosonere" u finišu prelaznog roka. Godinu dana proveo je na stadionu Kamp Nou, a prije toga igrao četiri godine za Juventus i tri za Inter.

"Ovo je najbolji klub u kojem ću ikada igrati. Mislim da je Milan jači od Intera, pošto je moj i Robinjov dolazak upotpunio tim. Favoriti smo za osvajanje prvenstva Italije i Lige šampiona", optimista je Ibrahimović.

"U karijeri sam osvajao mnoge titule, ali u Italiju sam se vratio sa namjerom da osvojim i više od toga. Želim da dam gol Interu, više nego Barseloni", dodao je Ibra.

Robinjo i Ibrahimović debitovaće za Milan u subotu, na prvenstvenoj utakmici protiv Ćezene, dok takmičenje u Ligi šampiona počinju utakmicom protiv Oksera.

(Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC