• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Obilić zvanično zajedno

Crveno-bijeli veći dio Omladinske škole sele na stadion Obilića. Sporazum dva kluba važi pet godina.

 Zvezda i Obilić zvanično zajedno Izvor: MONDO

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Obilić, poslije nekoliko mjeseci pregovora, sklopili su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, koji će omladinskom pogonu Zvezde omogućiti bolje uslove za rad i funkcionisanje.

Petogodišnji ugovor u petak su na stadionu u Ulici Ljutice Bogdana potpisali generalni sektretar crveno-bijelih Andrija Kleut i predsednica "vitezova" Svetlana Ražnatović.

Na taj način Zvezda je poslije budžeta za omladinsku školu - regulisan sporazumom sa generalnim sponzorom Gasporomom – obezbijedila i svu potrebnu infrastrukturu za mlađe kategorije.

"Crvena zvezda će održavati stadion i osim troškova održavanja neće Obiliću ni (predsjednici tog kluba Svetlani Ražnatović) plaćati ni dinar za korišćenje stadiona. Stadion je vlasništvo Obilića, a sva nova ulaganja u stadion su Zvezdina i naravno naša imovina", istakao je Kleut.

On je dodao da će stadion na Vračaru koristiti i rezervni tim crveno-bijelih.

"Nastavljamo sa realizacijom našeg projekta u kome je Omladinska škola važan element. Infrastuktura, uslovi za rad i razvoj su temelj kluba", naveo je Kleut.

Uprava Zvezde zajedno sa Obilićem planira da sljedeće godine na Vračaru otvori i akademiju fudbala. Tereni ispod južne tribine stadiona Zvezde, gdje su do sada trenirale mlađe selekcije crveno-bijelih, koristiće se i ubuduće. Ako Zvezda krene u realizaciju projekta izgradnje novog stadiona, koji je predstavljen u maju, kompletna Omladinska škola će se preseliti na Vračar.

Predsjednica Obilića Svetlana Ražnatović istakla je da joj je drago što će Obilić nastaviti da živi kroz Crvenu zvezdu.

"Sjajna ideja! Apsolutno mi je drago što mogu da učestvujem u ovom projektu. Srećna sam što sam uradila nešto za klub koji volim", rekla je ona i naglasila da je posebno srećna što će stadion na Vračaru ponovo oživjeti i što će se opet čuti dječija graja.

Ražnatović je od Crvene zvezde na poklon dobila dres kluba sa brojem 1924 (godina osnivanja Obilića).

Crvena zvezda je u julu potpisala sponzorski ugovor sa ruskom kompanijom Gaspromnjeft, koja je skoro 23 odsto sredstava namijenila omladinskoj školi kluba.

(MONDO- foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC