• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić ogorčen na Hrvate!

Vezista Totenhema i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić ogorčen je zbog dijela tamošnje javnosti koja je otvoreno "popljuvala" nacionalni tim.

 Modrić ogorčen na Hrvate! Izvor: MONDO

Poslije remija sa Grčkom (0:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj, u hrvatskim medijima su uslijedile žestoke kritike na račun "vatrenih" i njihovog šefa Slavena Bilića.

"Prihvatam svaku kritiku i u tome polazim od sebe. Moram poboljšati formu, nedostaju mi utakmice. Prihvatam i zvižduke dijela navijača s istočne tribine, druga je stvar što sam zajedno sa saigračima razočaran takvim pristupom", izjavio je Modrić za zagrebačke "Sportske novosti".

Posebno su mu zasmetale izjave pojedinaca iz svečane lože, koji su poput predsjednika Hrvatskog olimpijskog komiteta Zlatka Mateše rekli da je "Hrvatska igrala kukavički".

"Ma, svako ko tako priča, taj je zlonamjeran. Najdraži su mi ovi likovi koji dođu na stadion, zauzmu luksuzne lože i drže lekcije o tome kako se treba boriti za Hrvatsku. Katastrofa je šta sebi dozvoljavaju, a nemaju pojma o fudbalu. Može svako reći da sam igrao slabo ili da je razočaran rezultatom, ali da se reprezentaciji prebacuje nedostatak borbenosti i hrabrosti, to je van pameti".

Modriću smetaju takođe i napadi na selektora Bilića.

"Takvi smo mi u Hrvatskoj, jedan dan si Bog, drugi dan nitkov. Ali, neće nas poljuljati, ekipa je kompaktna, zajedno sa stručnim štabom. I to ćemo dokazati", zaključio je on.

Modrić je u karijeri još nastupao za mostarski Zrinjski, Inter iz Zaprešića i zagrebački Dinamo.

Hrvatska je u kvalifikacijama za EURO 2012 osvojila četiri boda iz dva meča, pobjedom u Letoniji (3:0) i remijem sa Grčkom na Maksimiru (0:0).

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC