• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta sad Dišljenković kaže o Antiću

Golman Vladimir Dišljenković tvrdi da se srpski selektor Radomir Antić ponašao prema njemu kao prema klincu.

 Šta sad Dišljenković kaže o Antiću Izvor: MONDO

Vladimir Dišljenković je krajem zime otvoreno rekao da ne želi da više igra za reprezentaciju Srbije, a zatim smo nekoliko dana poslije toga uzeo ukrajinsko državljanstvo.

Komentari su bili različiti, za mišljenje su naravno pitali i selektora Radomira Antića, koji je rekao da ne želi da ulazi u polemiku.

Dišljenković je tada kao razlog zbog koga se oprašta od nacionalnog tima sa kojim je obezbijedio plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, naveo česte povrede.

Šest mjeseci kasnije rekao je nešto drugo...

"Saradnja sa selektorom Antićem bila je nemoguća. Na pragu sam tridesete, a on me je tretirao kao klinca?! Period na koji ne bih da se vraćam. Ne želim ni sada da širim priču oko toga, oprostio sam se od reprezentacije i tačka. A ko je zaista najpouzdaniji srpski čuvar mreže - ne ide da ja o tome raspredam. Prija mi, svakako, što me ljudi i dalje cijene", izjavio je za "Sport" Vladimir Dišljenković.

Golman Metalista je braneći za Metalurg pet godina proveo u Donjecku, odakle je i Šahtjor - prvi protivnik Partizana u Ligi šampiona. Dišljenković smatra da bi crno-bijeli mogli da stignu do remija "samo uz božju pomoć".

"Ako je suditi samo po onome što je beogradski tim prikazao u prošlogodišnjem odmjeravanju snaga sa Šahtjorom u Ligi Evrope, onda bi radnja trebalo odmah da se zatvori", istakao je Dišljenković i dodao:

"Partizan je tada, podsjetiću, djelovao neorganizovano, rastureno, da ne kažem bijedno. Bio sam na stadionu i ostao zapanjen. No, pošto je došlo do promjena u sastavu crno-bijelih, a igra postala sadržajnija, pa i ohrabrujuća, eto prilike da se priprijeti domaćinu. Sa Sašom Ilićem u 11, to je već druga priča, sve je moguće, pa i da Partizan ostvari neriješen rezultat".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC