• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Pariska zmija uplašila Marsej: Umjesto derbija - "samo" 4:0 za PSŽ!

Autor mondo.rs

PSŽ ubjedljivo pobijedio starog rivala u derbiju Lige 1. Već na poluvremenu je sve bilo više nego jasno...

Atraktivna koreografija navijača Pari Sen Žermena dočekala je u nedjelju uveče velikog protivnika na "Parku prinčeva". Gosti iz Marseja su je dobro vidjeli, pa već za 45 minuta primili čak četiri gola, za uvod u težak poraz u derbiju:

PSŽ - Olimpik Marsej 4:0 (4:0)

Možda će vas zanimati

Ta zmija sa šalom šampiona Francuske izdigla se iznad "Parka prinčeva", dok su ispod nje bile šampionske medalje najdominantnije ekipe Lige 1 ove decenije. Kako stvari stoje, ta kolekcija biće obogaćena ove sezone, u kojoj ekipa Tomasa Tuhela ima osam poena više od drugoplasiranog Nanta.

Poslije sjajnog nastupa na gostovanju Brižu u Ligi šampiona, PSŽ je završio ovu nedjelju sa ukupno devet postignutih golova.

Kilijan Embape je dao tri u Belgiji, a večeras još dva. Mauro Ikardi je dao dva na gostovanju Brižu, a i večeras je dao dva. Zajedno, njh dvojica serviraju u mrežu lopte koje im pošalje Anhel Di Marija, jer je u Belgiji namjestio tri gola, a večeras dva...

Zaista fantastično izgledaju te brojke, kao što je i fantastična snaga Parižana i kada među njima nema ponovo povrijeđenog Nejmara.

Gosti iz Marseja nisu bili precizni kada je trebalo, pa su gledali na drugoj strani kako Ikardi u 5. minutu šalje svoj odbitak u mrežu i kako u 26. pogađa glavom na odličnu "dubinsku" loptu Marka Veratija.



Poslije toga, na scenu je stupio Mbape, jer je u 32. minutu dobio loptu od Di Marije "na tacni" na dva metra od gola, a onda je u 44. minutu takođe na dodavanje Argentinca postavio konačnih 4:0, hicem sa 16 metara sa čuvarom na leđima.

Iako je PSŽ imao u nogama još dosta municije, rezultat se nije mijenjao. Srpski krilni napadač Nemanja Radonjić odgledao je cijeli meč sa klupe gostiju, a njegovi saigrači nisu uspjeli da bar postignu utješni gol. Oni će napustiti "Park prinčeva" kao sedmoplasirani tim tabele.

Rezultati 11. kola

Ren - Tuluz 3:2
Sent Etjen - Amijen 2:2
PSŽ - Olimpik Marsej 4:0

odigrano u subotu

Lil - Borto 3:0
Strazbur - Nica 1:0
Brest - Dižon 2:0
Lion - Mec 2:0
Rems - Nim 0:0
Monpelje - Anže 0:0

odigrano u petak

Nant - Monako 0:1

Tabela: PSŽ 27, Nant 19, Lil 18, Rems 18, Brest 17, Anže 17, Marsej 16, Ren 15, Monpelje 15, Bordo 15, Monako 15, Sent Etjen 15, Lion 13, Amjen 13, Nica 13, Strazbur 12, Tuluz 12, Nim 11, Mec 11, Dižon 9.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC