• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić odlazi, Petrovići dolaze?

Prema pisanju "Sportskog žurnala" Vladimir Petrović Pižon je kandidat za nasljednika Radomira Antića na klupi Srbije, a sportski direktor "orlova" trebalo bi da bude Ljupko Petrović.

 Antić odlazi, Petrovići dolaze? Izvor: MONDO

Petrovići će voditi srpsku fudbalsku reprezentaciju.

Pozivajući se na izvore bliske srpskoj kući fudbala ovaj sportski dnevnik tvrdi da je predsjednik razgovarao sa Pižonom, koji je navodno već najavio čelnicima Temišvara da će se zbog poziva iz FSS povući iz rumunskog tima. Temišvar bi trebalo da vodi posljednji put u nedelju na utakmici protiv Astre Poliesti.

Tomislav Karadžić je prije nekoliko dana najavio da će u utorak ili srijedu biti održana sjednica Izvršnog odbora na kome bi trebalo da se razgovara o aktuelnim pitanjima. Prvi čovjek srpskog fudbala je takođe istakao da je pitanje selektora upravo tema za Izvršni odbor.

Još jedan bivši trener Crvene zvezde bi trebalo da bude angažovan da pomogne A nacionalnom timu, mada Ljupko Petrović kaže da je on već predsjednik Udruženja trenera Srbije i da je na taj način dio FSS.

"Na pitanje da li će postati dikektor reprezentacije Petrović je ostao nedorečen, već je samo rekao da je spreman da prihvati izazov ukoliko mu zvaničnici Saveza ukažu povjerenje, samo mu 'nije jasno šta bi on tu mogao da radi'".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC