• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suma oduševljen igrom protiv Spartaka: Mi hoćemo prvo mesto

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana kaže da je igra protiv Spartaka u prvom poluvremenu model kako crno-beli moraju da deluju. Ne odriče se prvog mesta i titule.

 Sejduba-Suma-Spartak-izjava Izvor: MN PRESS

Kada je trener Partizana Savo Milošević odlučio u 75. minutu da zameni Sejdubu Sumu, publika u Humskoj je gromoglasnim aplauzom i ovacijama ispratila jednog od najboljih igrača "parnog valjka" u duelu sa Spartakom (4:0).

Omaleni fudbaler iz Gvineje igra odličnu polusezonu u crno-belom dresu, stekao je poverenje stručnog štaba i navijača, ali je i sjajnim potezima protiv Mančester junajteda skrenuo pažnju na sebe bogatih zapadnoevropskih klubova.

Možda će vas zanimati

Trenutak kada "zalama" Harija Megvajera i dolazi u priliku da ugrozi gol Junajteda, danima se već vrti po društvenim mrežama.

Ipak, Suma je čvrsto na zemlji i želi još više...

"Zaista se osećamo dobro jer nakon što smo izgubili od Junajteda trebali smo opet sebi da vratimo samopouzdanje i da se dokažemo i pred sobom i pred domaćom publikom i uspeli smo u tome", rekao je Partizanom "veznjak" posle utakmice sa Spartakom u kojoj je i sam bio strelac.

Tom pobedom prekinut je niz od tri poraza, dva u Superligi Srbije.

"
Apsolutno smo svesni da to više ne sme da nam se dešava. Moramo stalno da držimo drugo mesto da bismo napadali prvo mesto, to je naš cilj", dodao je fudbaler Partizana.

Napad je protiv "golubova" funkcionisao besprekorno, tečno i precizno, sa mnogo korisnih pasova.

"To je dobro za tim. Mislim da baš treba da igramo kao što smo danas, gde nismo bili sebični i gde su asistirali drugi Nathu i Sadiku i to je dobar signal za sve u timu".


Partizan čeka paklen ritam – Čukarički, Vojvodina, Mančester junajted.

"
Mi smo Partizan, na banovo brdo idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao - mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja", rekao je Suma.

Prija mu podrška navijača...

"Nisam zvezda, ima nas nekoliko koje publika posebno voli. Svako ima svoje ljubimce i to je normalno", podvukao je Sejduba Suma.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC