• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Od 1:0, preko 1:3 do 3:3

Everton je poveo, Mančester junajted okrenuo i potpuno kontrolisao meč. Sve do 90. minuta, a onda je u sudijskoj nadoknadi primio dva gola (3:3).

 PREMIJER: Od 1:0, preko 1:3 do 3:3 Izvor: MONDO

Ser Aleks Ferguson je odlučio da na "Gudinsonu" igra samo sa jednim napadačem (Dmitrijem Berbatovim) i poštedi Vejna Runija, već dovoljno opterećenog skandalom sa prostitutkom, neprijatnog dočeka navijača svog bivšeg kluba. Ipak, Mančester junajted nije bio neefikasan - postigao je tri gola protiv Evertona u 4. kolu Premijer lige.

Na žalost navijača "crvenih đavola" ni to nije bilo dovoljno, jer su domaći fudbaleri, za skoro manje od minut u nadoknadi vremena. A sve do isteka regularnog dijela utakmice Mančester je kontrolisao utakmicu i imao tri boda "u džepu".

Prvo poluvrijeme bilo je fantastično. Više od pola sata tresle su se prečke, a onda je u 39. Minutu loptu iz mreže morao da vadi Edvin van der Sar.

Pogrešio je Patrik Evra, a zatim Holanđanin odbranio izglednu priliku Mikaela Artete. Međutim, odbijenu loptu je u gol poslao Stiven Pjener. Tako je ispunio obećanje dato pre meča da če konačno prekinuti golgeterski post dug šest mjeseci.

Radost fudbalera londonskog kluba trajala je svega nekoliko minuta i nada da će eventualno uspjeti peti put u istoriji (od 36 utakmica) da pobijede "crvene đavole". Zaspala je odbrana Evertona, Nani, kome su dvadesetak minuta prije toga ušivali usnu, dobro je našao Darena Flečera. Do tada odlični Tim Hauvard bio je bespomoćan.

Na isteku prvog poluvremena Dmitar Berbatov je propustio ne šansu za gol, već za golčinu.

Tek što su se vratili sa odmora fudbaleri Junajteda su došli do vođstva. I to golom kapitena Nemanje Vidića. Ponovo je Nani centrirao i pronašao potpuno zaboravljenog srpskog defanzivca, koji je glavom smjestio loptu u mrežu.

I Dmitar Berbatov je konačno zatresao mrežu, poslije brojnih propuštenih prilika u 66. minutu. Mančester je vodio sa 3:1 i kontrolisao igru.

Činilo se da će tim Aleksa Fergusona makar na nekoliko sati preuzeo čelnu poziciju Premijer lige. Tako bi možda i bilo da je sudija odsvirao kraj po završetku regularnog vremena.

Na spektakularan način domaćin je u finišu uspio da u samo dva minuta dođe do izjednačenja. Najprije je Tim Kejhil smanjio na 2:3, da bi Mikel Arteta posle loše intervencije odbrane Junajteda izjednačio - 3:3.

Parovi i rezultati 4. kolo

Everton - Mančester junajted 3:3 (1:1)
/Pjenar 39, Kejhel 90+ - Flečer 43, Vidić 48, Berbatov 65/

Arsenal - Bolton (16. 00)
Fulam - Vulverhempton (16.00)
Mančester siti - Blekburn (16.00)
Vest Bromvič - Totenhem (16.00)
Vest Hem - Čelsi (16.00)
Vigan - Sanderlend (16.00)
Nedelja:
Birmingem - Liverpul (17.00)

TABELA: Čelsi 9, Mančester junajted 8, Arsenal 7, Aston Vila 6, Bolton 5, Birmingem 5, Vulverhempton 5, Njukasl 4, Mančester siti 4, Sanderlend 4, Totenhem 4, Blekpul 4, Liverpul 4, Fulam 3, Blekburn 3, Vest Bromvič 3, Vigan 3, Everton 2, Stouk 0, Vest Hem 0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC