• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan protiv Čuke na Brdu: "Ovo je najteži meč za nas poslije derbija!"

Autori mondo.rs Autori Tanjug

"Klub je finansijski stabilan, dobra ogranizovanost kluba u svim segmentima, domaćinsko vođenje i iz toga proizilaze dobri rezultati i igrači", kazao je Savo Milošević o narednom protivniku Partizana.

 Cukaricki-Partizan-14.-kolo-Superliga Izvor: MN PRESS

Pakleni ritam se nastavlja!

Poslije mečeva sa Mančester junajtedom (četvrtak) i Spartakom (nedjelja), fudbaleri Partizana imaju novi izazov na domaćoj sceni. Gostovaće drugoplasiranom timu Superlige, odličnom Čukaričkom, koji pod vođstvom Aleksandra Veselinovića igra konstantno dobro.

Možda će vas zanimati

Trener crno-bijelih Savo Milošević, pred meč 14. kola Superlige na Banovom brdu, rekao je da njegov tim čeka najteža utakmica u ovom dijelu sezone poslije vječitog derbija.

"Nemam pojma šta novo da vam kažem. Sve važi kao i za prethodnu utakmicu. Čeka nas trening poslije kog ćemo znati konkretne stvari. Jedino novo je protivnik, čeka nas teža utakmica nego protiv Spartaka. U skladu sa tim treba nam maksimalna mobilnost", rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.


Trener crno-bijelih istakao je da je zdravstveno stanje u ekipi dobro, da su svi zdravi osim Lazara Markovića. Čukarički ima niz od 11 utakmica bez poraza, a Milošević je rekao da bi volio da njegov klub prekine tu seriju.

"Bilo bi fenomenalno. Čukarički je godinama jedna od najbolja ekipa u Srbiji. Znamo i razloge zbog čega je tako. Klub je finansijski stabilan, dobra ogranizovanost kluba u svim segmentima, domaćinsko vođenje i iz toga proizilaze dobri rezultati i igrači. Svake godine su u vrhu tabele. Čeka nas ponajteža utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva, ako izuzmemo derbi", rekao je Milošević i dodao da ekipa sa Banovog brda trenutno ima veliko samopouzdanje.

TABELA: Crvena zvezda (-1) 33, Čukarički (-1) 29, Vojvodina 27, Partizan (-1) 26, TSC 25, Radnički 25, Voždovac 21, Mladost 18, Proleter 16, Spartak 15, Javor 13, Napredak 12, Radnik (-1) 11, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3.

"To je ekipa sa došta pojedinaca koji mogu da riješe utakmicu, igrači koji imaju ekstra kvalitet. Mogu da naprave problem bilo kome, pa i nama. Neće biti lako, moraćemo da budemo na nivou svih 90 minuta. Čukarički u svim segmentima igre može da bude opasan", zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 15.30 na Banovom brdu.

Utakmicu će prenositi TV Arena Sport.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC