• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Arsenal siguran, Čelsi primio gol

Partizanov rival u H grupi Lige šampiona kod kuće bolji od Boltona, Čelsi nastavio da "muštra" inferiorne konkurente. Kiks Mančester sitija.

 PREMIJER: Arsenal siguran, Čelsi primio gol Izvor: MONDO

Arsenal u dobroj atmosferi očekuje start Lige šampiona i duel sa Bragom. Iako bez nekoliko standardnih igrača (Van Persi, Volkot, Vermalen, Sanja), "tobdžije" su na Emiratima pobijedile Bolton rezultatom 4:1.

Francuski štoper Loran Kosielni u prvom poluvremenu je "poništio" sopstveni gol, tako što je greškom omogućio gostima da iz akcije Lija i Elmandera dođu do izjednačenja.

Međutim, kada je Maruan Šamak glavom pogodio mrežu na centaršut Seska Fabregasa, a nekoliko minuta kasnije bio isključen defanzivac Boltona Geri Kejhil, moglo se predvidjeti da neće biti iznenađenja. Aleks Song i Karlos Vela u finišu su postigli raritetne premijerligaške pogotke...

Čelsi je lako slavio na Apton parku protiv Vest Hema - 3:1, ali je zanimljivija vijest da se odbrana "plavaca" zatresla u prvenstvenoj utakmici, prvi put poslije 17. aprila i poraza od Totenhema.

Od pogotka Gereta Bejla tog dana, do pogotka Skota Parkera u finišu subotnjeg meča, Čeh i Hilario bili su nesavladani ukupno 671 minut (ne računajući sudijske nadoknade vremena na šest utakmica). Za to vrijeme su puleni Karla Anćelotija dali nejakim protivnicima 34 gola (Vigan, Vest Bromvič, Stouk...)

Branislav Ivanović vratio se u postavu lidera Premijer lige poslije kraće pauze zbog povrede leđa. Odigrao je svih 90 minuta i dobio žuti karton.

Ako su Arsenal i Čelsi odradili posao onako kako se od njih očekivalo - Mančester siti nije. Nikola Kalinić donio je Blekburnu iznenađujuće vođstvo, a u drugom poluvremenu izjednačio Patrik Vijera. "Građani" su napadali svim silama, ali do pobjedonosnog gola nisu mogli.

Musa Dembele bio je dvostruki strelac u trijumfu Fulama nad Vulvsima, kod kojih Nenada Milijaša nije bilo ni na klupi.

Zvijezda Mundijala u Južnoj Africi, Asamoa Gijan, postigao je prvi gol u dresu Sanderlenda, ali je Vigan na svom stadionu osvojio bod zahvaljujući Antolinu Alkarazu.

Blekpul je u duelu dojučerašnjih članova Čempionšipa savladao Njukasl u gostima, dok je VBA kod kuće odolio učesniku Lige šampiona, Totenhemu.

REZULTATI 4. KOLA:

Arsenal - Bolton 4:1 (1:1)
/Kosielni 24, Šamak 58, Song 78, Vela 83 - Elmander 44/

Fulam - Vulvs 2:1 (0:1)
/Dembele 49, 90 - Van Dam 10/

Mančester siti - Blekburn 1:1 (0:1)
/Vijera 55 - Kalinić 25/

Njukasl - Blekpul 0:2 (0:1)
/Adam 45p, Kempbel 90/

Vest Bromvič Albion - Totenhem 1:1 (1:1)
/Brant 41 - Modrić 27/

Vest Hem - Čelsi 1:3 (0:2)
/Parker 85 - Esijen 2, 83, Kalu 18/

Vigan - Sanderlend 1:1 (0:0)
/Alkaraz 87 - Gijan 66/

Everton - Mančester siti 3:3 (1:1)
/Pienar 39, Kejhil 90+1, Arteta 90+2 - Flečer 43, Vidić 47, Berbatov 66/

Birmingem - Liverpul (nedjelja, 17.00)

Stouk - Aston Vila (ponedjeljak, 21.00)

TABELA: Čelsi 12, Arsenal 10, Mančester j. 8, Blekpul 7, Fulam 6, Aston Vila (-1) 6, Mančester s. 5, Birmingem (-1) 5, Vulvs 5, Sanderlend 5, Totenhem 5, Bolton 5, Njukasl 4, Blekburn 4, Liverpul (-1) 4, VBA 4, Vigan 4, Everton 2, Stouk (-1) 0, Vest Hem 0 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC