• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga u brojkama: Ko umije da da gol Voši?

Boja i Trifunović dvostruki strelci, Vošina mreža začarana, trener Hajduka se moli Bogu...

 Superliga u brojkama: Ko umije da da gol Voši? Izvor: MONDO

Ni poslije 4. kola Jelen Superlige Srbije, klubovi ne mogu da se pohvale nekom efikasnošću, ali golova je bar bilo, gotovo na svakom meču.

Četvrto kolo obilježili su napadači "vječitih rivala" - Pjer Boja i Miloš Trifunović. Obojica su bili dvostruki strijelci, a Kamerunac je golovima u meču protiv Rada na sjajan način obilježio povratak u Partizan.

Trifunović je sa ukupno tri gola (dva je dao BSK-u na Karaburmi, kao i pobjedonosni protiv Inđije u 2. kolu) izbio na čelo liste strijelaca.

Po dva gola pored svog imena imaju Kleo, Radosav Petrović i Boja iz Partizana, Pavićević iz Slobode Sevojno Pint, Giorgi Merebašvili iz Vojvodine i Bubalo iz Inđije.

Dvostruki strijelci na jednom meču za sada su: Trifunović, Boja i Merebašvili.

Epitet "igrača kola" zaslužuje i odbrana Vojvodine, odnosno cijeli tim, jer Novosađani nijednom nisu kapitulirali u prethodna četiri kola ili ukupno 520 minuta (računajući i prethodni šampionat)! A gledano kroz cijelo ljeto i pripreme, Vojvodina je primila samo jedan gol i to od zeničkog Čelika u nedavnoj prijateljskoj utakmici (3:1).

Rad je do ovog kola uz Vojvodinu bio jedina ekipa bez primljenog gola, ali iz Humske se vratio na Banjicu sa tri komada u mreži, dva u režiji Pjera Boje, koji će inače da preskoči naredni meč Partizana protiv Bporca u Čačku, jer se ženi.

U četrvtom kolu postignuto je ukupno 15 golova, a Metalac i Čukarički i dalje se nisu poradovali lopti u protivničkoj mreži. Njima uz rame su i Smederevo i Javor, koji su prethodnih 360 minuta dali samo po jedan gol!

Ivanjički Javor nastavlja i u ovoj sezoni u svom stilu - od četiri utakmice, tri remija, od toga dva rezultatom 0:0.

Partizan je i dalje neprikosnoven. Crno-bijeli i dalje ne znaju za poraz (a ova serija traje od cijele prošle sezone), imaju najbolju gol-razliku 9:1, ali će srpski šampion narednog vikenda prvi put ove sezone igrati van Beograda - gostuje Borcu u Čačku.

Bez poraza su i Vojvodina, Zvezda, Spartak, Borac i debitant Sloboda Sevojno.

Hajduk iz Kule i Čukarički jedine su ekipe bez osvojenog boda, a trener Kuljana Zdenko Glumac ovako je prokomentarisao posljednji u nizu poraza, od OFK Beograda:

"Šta reći poslije činjenice da su odigrana četiri kola, a da mi nemamo nijedan bod? Ništa drugo nego da se molimo Bogu da i nas krene".

Da li će "Bog" ili nešto drugo pomoći Kuljanima u narednim utakmicama, vidjećemo...

Što se tiče ponašanja igrača, manje-više disciplinovano. Pokazana su dva crvena kartona - Igoru Stojakoviću iz Javora i Nebojši Lukiću iz Metalca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC