• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: Šta sve trpim kao zvezdaš

Gradonačelnik Beograda zahvalio je fudbalerima Partizana što su plasmanom u Ligu šampiona stavili glavni grad Srbije na "fudbalsku mapu" Evrope.

 Đilas: Šta sve trpim kao zvezdaš Izvor: MONDO

Dragan Đilas je istakao da tim rezultatom treba da se ponose i ostali domaći klubovi.

"I pored toga što sam veliki navijač Crvene zvezde, želim da vam se zahvalim što se svrstali Beograd na fudbalsku mapu Evrope, ali i zbog poruka i izjava poslije utakmice u kojima ste rekli da je to uspjeh svih klubova i cijelog srpskog fudbala", kazao je Đilas u razgovoru sa crno-bijelima u Skupštini grada.

"To su prave poruke i nadam se da će slične poruke uslijediti i sa druge strane, jer samo tako ćemo i na našim stadiona moći da vidimo lijepe scene", dodao je Đilas.

Prvi čovjek Beograda je fudbalerima Partizana poklonio zastavu srpske prestonice i poželio im sreću u takmičenju po grupama u Ligi šampiona.

"Nadam se da će ovo da bude samo prvi korak. Znam da nema ljepšeg osjećaja od onog kada se čuje himna Lige šampiona na stadionu", rekao je Đilas.

Partizan u utorak putuje u Donjeck, gdje ga u srijedu očekuje duel protiv ukrajinskog Šahtjora u prvom kolu Lige šampiona.

"Ovo će biti i prilika za popravni za neke koji prošli put kada je Partizan igrao u Ligi šampiona, nisu uspjeli protiv Reala da daju gol ni sa par metara", rekao je Đilas šaljivim tonom aludirajući na promašaj Saše Ilića prije sedam godina u tom takmičenju.



Predsjednik Partizana Dragan Đurić ocijenio je da je plasman u Ligu šampion rezultat kvalitetnog rada kluba.

"Veliki uspjeh je plod planskog rada i ispravne strategije kluba u prethodne tri godine. To je bio težak i trnovit put, ali ovaj način rada trebalo bi da prihvate i ostali klubovi", poručio je Đurić.

Đurić je Đilasu poklonio dres Partizana sa potpisima svih fudbalera, na šta je gradonačelnik Beograda, uz osmijeh, prokomentarisao:

"Šta je sve moram da trpim kao zvezdaš".

Predsjednik Partizana rekao je da će crno-bijeli u svih šest utakmica u Grupi H Lige šampiona "igrati hrabro" i da će pokušati da izbore plasman u narednu fazu tog takmičenja.

Pored Partizana i Šahtjora, u Grupi H još se takmiče Arsenal i Braga.

(Beta, MONDO, foto Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC