• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOAL: Kleo potencijalni "bum" Lige šampiona

Specijalizovani fudbalski sajt napravio listu od deset imena koja bi mogla da obilježe predstojeći ciklus. Na spisku i Partizanov Brazilac.

 GOAL: Kleo potencijalni "bum" Lige šampiona Izvor: MONDO

Kleo je na šest utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona dao osam golova. Srpsku fudbalsku javnost je "zaludio", a njegov učinak nije prošao neopaženo ni u Evropi.

Specijalizovani fudbalski portal Goal.com objavio je previđanje koja bi desetorica igrača, a da nisu pripadnici "top klase", mogli da obilježe predstojeći ciklus Lige šampiona. Na spisku je i brazilski napadač iz Partizana.

Na listi je i Kleov zemljak iz Brage - Mateus, koga će crno-bijeli pokušati da zaustave u trećem i četvrtom kolu Grupe H. Riječ je o 27-godišnjem napadaču, koji je za Bragu potpisao prije četiri godine (u međuvremenu bio na pozajmicama u Beri Mar i Setubalu). Zablistao je prošle sezone, a sa dobrim rolama nastavio i ove.

Pored Klea i Mateusa, Goal.com vjeruje i u mladog vezistu Marseja, Čarlsa Kaborea, krilo Bazela rodom iz Gnjilana, Ćerdana Šakirija, talentovanog napadača Tventea, Luka de Jonga, novog špica Valensije, Arica Aduriza, igrača sredine terena Hapoela iz Tel Aviva, Džila Vermuta, lijevokrilnog fudbalera Burse, Ozana Ipeka, Danca iz Ajaksa, Kristijana Eriksena, i vezistu Rubina, Alana Kasajeva.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC