• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd via Donjeck: "Maska Zoroa" i osveta

"Ulazimo u Ligu šampiona skromno, ali mi smo dio LŠ i imamo pravo na nadu", poručio trener Stanojević. Boja: "Idemo na pobjedu!".

 Beograd via Donjeck: "Maska Zoroa" i osveta Izvor: MONDO

"Biće teško, biće 0:2", jedno je od duhovitih skandiranja navijača sa ovog prostora kada idu negdje na gostovanje, a očekuju siguran trijumf svog tima.

Naravno, kada je riječ o premijeri crno-bijelih u Ligi šampiona teško je da će ova krilatica moći tek-tako da se primjeni. Jer, Partizan u srijedu gostuje Šahtjoru na velelepnoj "Dornbas areni", a ovo skandiranje, koje smo pomenuli, moglo bi da posluži da Grobari jedni drugima požele sreću, otjeraju strah i iskažu vjeru u svoje ljubimce da ništa u sportu i životu nije nemoguće.

Elegenatno obučeni, u crnim odijelima, bijelim košuljama i sa crnim kravatama, fudbaleri srpskog šampiona izašli su iz autobusa i otišli u red za "čekiranje".

Let za Donjeck, Jatova "čelična ptica". "Šta imate od prtljaga?". "Ma, ništa, gospođo, idemo da se malo igramo i donesemo bod ili tri boda", malo da parafraziramo razgovor na pultu za čekiranje karata.

A da to nije baš bezveze govori i kratka, ali nedvosmislena izjava Kamerunca Pjera Bojem, na pitanje šta očekuje od utakmice:

"Pobjeda! Samo to, ništa drugo!"

Kakav bi svadbeni poklon dobio od saigrača kada bi donijeli tri boda iz Ukrajine...

A zašto u naslovu "Maska Zoroa" i zašto osveta?

Pa, zato što će Mladen Krstajić igrati sa "ukrasom" na glavi poslije loma i operacije nosa, a osveta...Pa, Šahjtor je ostao dužnik crno-bijelima kada su se sastali u Ligi Evrope prošle godine. Doduše, Partizan ga je dobio u Beogradu ali u meču bez rezultatskog značaja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC