• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuni trenera i "pukni" 80.000 funti!

Menadžer Čelsija Avram Grant "odrapio" je zemljaka Tala Ben Haima po džepu, zbog toga što ga je Izraelac "prozivao" po novinama.

 Pljuni trenera i "pukni" 80.000 funti!  Izvor: MONDO

Prozivka ga je koštala samo 80.000 funti... Menadžer Čelsija Avram Grant kaznio je zemljaka, Izraelca Tala Ben Haima sa pozamašnom sumom zbog toga što ga je "isprozivao" u medijima.

Defanzivac "plavih" ispljuvao je Granta u sredu, zbog toga što ga ne stavlja u tim, uz tvrdnju "da je znao da će Grant biti naslednik Žozea Murinja, ne bi letos ni potpisao za Čelsi".

Ben Haim je dodao i da mu je Murinjo obećao da će biti starter na "Stamford Bridžu", a da je to nešto što mu Grant nikada nije dozvolio.

"Ne verujem u priču da je Murinjo nameravao da Ben Haima stavlja u tim pre Terija, Karvalja i Aleksa. Nezadovoljstva i kazne su unutrašnja stvar ekipe, ali ako igrač pretera i to potpuno svesno, mora da se suoči sa posledicama. Mi to radimo na naš način. Na moj način", ljut je bio Grant.

On se odlučio da Ben Haima kazni maksimalnom kaznom propisanom od strane FA Engleske, dvonedeljnom zaradom, a to u njegovom slučaju iznosi 80.000 funti. U klubu su svi složni oko toga da će Ben Haim na leto neslavno otići iz Čelsija...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC