• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona neće smijeniti Valverdea - vjeruju da je idealan trener za njih

Autor mondo.rs

Ako ste mislili da će tri poraza u Primeri i neubjedljiva igra u Ligi šampiona biti povod za otkaz, prevarili ste se...

Ukoliko ste pažljivo pratili igre Barselone od devedesetih godina prošlog vijeka jasno ste mogli da se uverite da je došlo do "zaokreta" u filozofiji ovog kluba od dolaska Ernesta Valverdea.

Pod njegovim vođstvom ekipa je zaigrala nešto sporiji fudbal, može se govoriti i o promjeni formacije i ulozi Lea Mesija, više "igra" na rezultat, ne "ujeda" po terenu kao nekada, ali sve se to zaboravlja pošto je dvije godine zaredom prvak Španije...

Možda će vas zanimati

 Ove sezone rezultati su promjenljivi, već imaju tri poraza u Primeri, deluje kao da ih se niko više ne boji, pa je tako bilo očekivano da se Valverdeu dobro "zadrma klupa".

Ako su navijači Barselone navijali da se to uskoro desi - mogu odmah da zaborave!

Predsjednik kluba Đozep Bartomeu podržao je Valverdea poslije poraza od Levantea i remija sa Slavijom iz Praga rekavši da mu vjeruju i da s njim planiraju dugoročno, tako da ćemo španskog trenera još dugo gledati na "Nou Kampu".

"Ove sezone smo doveli mlade igrače koji će nam pomoći da prebrodimo ovu eru. Mislimo da je Valverde idealan trener za ovu generaciju igrača u kojoj ima mnogo talentovanih fudbalera. U sledeće dvije-tri sezone naš lider će i dalje biti Leo Mesi...", kazao je Bartomeu koji je kazao da vjeruje da će Argentinac produžiti ugovor koji mu ističe za dvije sezone.

Bartomeu je kazao da je zadovoljan igračima koji dolaze iz "La Masije" i da se pripremaju za eru poslije Mesija, ali pitanje je da li će time otjerati Argentinca koji želi najveće trofeje.

Vidjećemo i da li će insistiranje na ostanku trenera u koga vjerovatno malo ko od igrača Barselone i dalje vjeruje može da ima i kontra-efekat na čitav tim, a čini se da je dodatni problem Bartomeua što nema ideju ko bi mogao da naslijedi Valverdea...

Klub su već "odjavili" Kuman i Ten Hag, tako da vjerovatno i Barselona čeka "zicer".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC