• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Spreman sam!

Partizan odradio trening na Donbas Areni. Stanojević najavljuje hrabru igru, Krstajić igra na svoju odgovornost.

  Krstajić: Spreman sam! Izvor: MONDO

Partizan je u Donjecku dočekalo lijepo vrijeme, a svi u crno-bijeloj ekspediciji vjeruju da će se u Beograd, poslije meča sa Šahtjorom u prvom kolu Lige šampiona, vratiti u lijepom raspoloženju. Takvu atmosferu donosi i neriješen ishod.

Srpski šamion odradio je trening na terenu Donbas Arene, gdje ga u srijedu od 20.45 sati očekuje velika bitka sa jednim od dva najbolja ukrajinska kluba.

Trener Aleksandar Stanojević moći će da računa i na kapitena Mladena Krstajića, koji je u subotu na VMA imao hiruršku intervenciju poslije preloma nosa na prvenstvenoj utakmici sa Radom. Iskusni defanzivac na svoju odgovornost tražio je da igra protiv Šahtjora, čime je još jednom pokazao o kakvom je profesionalcu riječ.

Zaštitnu masku, koju je nabavio u Njemačkoj, isprobao je na posljednjem treningu.

"Spreman sam za meč", poručio je stub odbrane Partizana.

"Nije prijatno kada na terenu i to na licu imate strano tijelo. Ali, trening sam odradio bez problema i očekujem da tako bude i na utakmici", dodao je Krstajić.

On je uprkos ubjeđivanju ljekara i stručnog štaba odlučio da se Stanojeviću stavi na raspolaganje za utakmicu sa Ukrjincima.

"Strah nikada nije postojao i stavljam se treneru na raspolaganje", završio je veliki borac Mladen Krstajić.

Čitav trening na Donbas Areni bio je otvoren za novinare.

"Srećni smo što učešće u Ligi šampiona počinjemo na ovakvom stadionu. Šansu koja nam se pružila sigurno nećemo propustiti", počeo je Stanojević.

"Imamo dosta mladih igrača, ja sam mlad trener i želimo da se afirmišemo u Evropi, dok bi oni stariji htjeli da se uspješno oproste od nje", rekao je on i naglasio da je njegova ekipa strahovito ambiciozna.

"Uz sve poštovanje rivala sutra uveče ćete vidjeti pravi Partizan", optimistički govori Stanojević.

"Šahtjor posljednjih godina ulaže mnogo novca, stalni su učesnik Lige šampiona i prije dve godine su osvojili Kup UEFA, ali i mi imamo svoje ambicije. Vjerujem da ćemo da ostvarimo rezultat koji nam odgovara", poručio je Saša Ilić.

On je prije četiri godine bio u timu Salcburga protiv Šahtjora.

"Odličan su tim. Predvodi ih Dario Srna, koji je i prije četiri godine bio vođa tima. Svi igrači će morati da pokažu da nisu slučajno u Partizanu... U ovakvim utakmicama nastaju asovi. Moramo da imamo sportsku drskost i ne smijemo da se plašimo" ", zaključio je Ilić.

Prema viđenom na posljednjem treningu, ovako bi mogao da izgleda sastav crno-bijelih na početku prve utakmice u Ligi šampiona: Stojković, Miljković, Krstajić, Savić, Lazevski, Medo, Petrović, Ilić, Tomić, Iliev, Kleo.

Očekuje se da na tribinama bude i par stotina navijača Partizana.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC