• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šmekerski potez Pepa Gvardiole: ''Vaša podrška znači''

Autor mondo.rs

Trener engleskog šampiona ceni svaki vid podške koju njegov tim dobija. Zato je za putovanje u Ukrajinu uzvratio lepim gestom.

Ekipa Mančester sitija je za vikend poražena od Liverpula, odbrana titule u Engleskoj sada je daleko. Ali, to ne sprečava Pepa Gvardiolu da nas oduševi jednim sjajnim potezom.

Za razliku od prvenstva, gde ''Građanima'' ne ide po planu, u Evropi je sve u redu. Do dobre pozicije u grupnoj fazi Lige šampiona stigli su i zbog pobede nad Šahtjorom, a Pep se zahvalio navijačima koji su ih tamo bodrili.

Španac je predvodio ekipu u Ukrajini, pred 114 navijača tima iz Mančestera. Siti je uspeo da slavi, rezultatom 3:0, a fanovi šampiona Engleske sigurno su pokupili mnogo sjajnih uspomena sa ovog putovanja. Ipak, najbolji deo je tek usledio.

Jedan od navijača koji su putovali na istok Evrope okačio je na društvene mreže poruku koju je dobio. Pep Gvardiola, trofejni trener, obraća mu se direktno i zahvaljuje na podršci koju su on i igrači dobili u Ukrajini.

''Dragi Darene, ti i još 113 navijača ste imali dugo putovanje da biste nas gledali protiv Šahtjora u Ukrajini. Želim da se zahvalim zbog toga. Zadovoljni smo jer smo Ligu šampiona počeli pobedom. Imali smo teškog protivnika, ali smo odigrali dobro. Zaslužili smo da pobedimo, a bilo je sjajno imati vašu podršku. Ponavljam, mi smo ništa bez navijača.''


Španac je nastavio da oduševljava navijače koji su dobili ovo pismo, jer se nije zaustavio samo na zahvalnosti. Naime, njima je ponuđeno da budu gosti kluba na revanš utakmici, kada Mančester siti bude ugostio ukrajinski tim.

''Građani'' su u Ukrajini slavili golovima Mareza, Gundogana i Žesusa, a u petom kolu im je dovoljan i bod da bi obezbedili plasman u nokaut fazu. Oni koji su voljeni tim gledali u Ukrajini imaće priliku da osete sasvim novo iskustvo tokom tog meča, kada Mančester siti bude domaćin Šahtjoru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC