• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Šteta, ali biće bolje

"Nismo željeli da igramo defanzivno, ali protivnik se nametnuo i onda je bilo teško doći do organizovane igre", rekao je Stanojević .

 CRNO-BIJELI: Šteta, ali biće bolje Izvor: MONDO

Partizan je poražen u Donjecku, ali izdanje crno-bijelih protiv ukrajinskog šampiona daje nadu da Beograđani u narednim utakmicama mogu ravnopravno da se nose sa protivnicima.

Igrači Partizana bili su razočarani poslije poraza, ali i ponosni zbog želje koju su pokazali na terenu. Sličnog mišljenja je i trener Aleksandar Stanojević.

"Mogli smo da izjednačimo. Međutim, teško je igrati protiv Šahtjora, koji ima brze igrače i individualno vrlo jake, nismo mogli da dođemo do pasa", rekao je Stanojević za RTS.

Međutim, trenre Partizana nije bio razočaran kako su njegovi momci odigrali prvu utakmicu u novoj sezoni lige šampiona. "Igračima svaka čast. Milsim da su dobro reprezentovali srpski fudbal. Nismo uspjeli da nadigramo Šahtjor, ali mogli smo da im pariramo."

Stanojević je istakao da je Partizan na utakmici u Donjecku dobio nekoliko igrača.

"Imali smo mladu zadnju liniju. Nismo željeli da igramo defanzivno, ali protivnik se nametnuo i onda je bilo teško doći do organizovane igre. Dobili smo Savića, Miljkovića, Medo se potvrdio... Važno mi je da ovako reprezentujemo Partizan", dodao je Stanojević i osvrnuo se na narednog protivnika - Arsenal.

"Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo pred svojim navijačima sa željom da pobijedimo. U ovom trenutku važno je da nastavimo u takmičarskom ritmu i nikome ne budemo lak plijen", optimistički ka narednim duelima gleda mladi stručnjak.

Mladen Krstajić morao je da napusti teren zbog povrede.

"On se ističe kao pravi kapiten i pravi Partizanovac. Igrao je povrijeđen sa maskom, ne bih ponavljao kakvo je zadovoljstvo imati takvog kapitena u ekipi. Zbog bola u primicaču je morao da izađe."

Saša Ilić kaže da on i njegovi saigrači poslije ovakve utakmice nemaju za čim da žale.

"Borili smo se, Šahtjor je imao inicijativu, mi smo dobro stajali na terenu, disciplinovano igrali, tako da protivniku nismo omogućili da stvori mnogo šansi. Desio se gol, poslije kojeg smo krenuli ofanzivnije, ali nažalost nismo uspjeli da izjednačimo. Nemamo za čim da žalimo."

Iliev kaže da će crno-bijeli prve bodove tražiti u narednom kolu u Humskoj.

"Trudili smo se da pomjerimo njihov početak napada. Dosta smo trčali u odbrani, nedostajala nam je ofanziva, čekali smo pravi trenutak. Šahtjor je malo popustio poslije pogotka, dočekali smo da napadnemo, ali je njihov golman pokazao kvalitet. Bodove ćemo tražiti na svom stadionu"



Ilić i Iliev nadaju se da će dobro namučiti Arsenal u Beogradu.

"Nijednoj ekipi nije lako pred našim navijačima. Vidjećemo, pa šta nam Bog da", smatra kreator Partizanove igre.

"Svaki igrač jedva čeka da utakmica počne. Na našem terenu uvijek igramo ofanzivno i na pobjedu", nadovezao se krilni napadač.

Gostujući u emisiji na RTS suspendovani štoper Partizana Marko Jovanović rekao je da je ponosan na svoje kolege.

"Ponosan sam na saigrače. Ne pamtim da se Partizan suprotstavio tako odvažno. Pokazalo se da možemo sa svima."

Trener Šahtjora smatra da je utakmica sa Partizanom bila "vrlo složena".

"Igrali smo protiv dobrog protivnika, koji u posljednje vrijeme nije izgubio meč. Partizan igra dobro, što je i potvrdio na ovom meču. Mi smo do kraja kontrolisali utakmicu, mada je i Partizan imao nekoliko šansi... Srna je postigao gol iz nestandardne situacije i za toliko smo bili bolji. Važno je što smo uzeli tri boda i sada se okrećemo drugim utakmicama", prokomentarisao je Rumun na klupi ukrajinskog šampiona.

(MONDO, foto FoNet, Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC