• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema? Završena je ta avantura!

Autor mondo.rs

Od povratka francuskog fudbalera u nacionalnu selekciju, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Prethodnih dana su o toj temi govorili Benzema, Zidan, Varan, Dešan... Mišljenja su različita, od toga da je Francuzima neophodan pa do toga da se sigurno neće vraćati u reprezentaciju.

Ako se predsednik saveza pita, Karim Benzema je svoju reprezentativnu karijeru završio. Još davne 2015. godine, kada je poslednji put igrao za A selekciju. Od tada ga nema na spiskovima.

Incident koji se desio sa Metju Valbuenom u glavnoj ulozi udaljio je napadača Reala od dresa Francuske. Taj slučaj, o jednom eksplicitnom snimku, završio je i na sudu. Valbuena nikada nije prešao preko toga što se desilo.

Zinedin Zidan je nedavno izjavio da oseća kako Benzemi nedostaje igranje za rperezentaciju. Francuz koji sa Karimom radi u klubu primetio je želju napadača da se vrati u nacionalni tim. O tome je pričao i kapiten Francuske, Rafael Varan, saigrač Benzeme u klubu.

Po mišljenju štopera, ne postoji ''tabu tema'' u svlačionici. Nije to ni Benzema ni incident koji se dogodio pre četiri godine. Selektor takođe nema problem sa napadačem tima iz Madrida. Pa, šta se onda dešava?

Predsednik francuskog saveza siguran je da se Karim Benzema neće vraćati u reprezentaciju. Noel Le Gret je vrlo jasno prekinuo sva govorkanja o šokantnom povratku.

''Karim je strašan igrač, njegovi kvaliteti nikada nisu bili upitni. Igranjem za Real Madrid on pokazuje da je jedan od najboljih na svojoj poziciji. ali, povratak u reprezentaciju. To je završena avantura za njega!''

Didije Dešan na raspolaganju ima nekoliko veoma zvučnih imena u napadu. Tu je mladi Kilijan Mbape, Antoan Grizman se prilagođava igri Barselone pa igra nešto slabije, Žiru nema minutažu kao u nekim prethodnim sezonama... Glasovi u nekim anketama pokazuju da bi Francuzi voleli da vide povratak Karima u najbolju selekciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC