• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Marakana zvrji prazna, Brazil i Kutinjo u Emiratima "razbili" Koreju

Autor mondo.rs

Fudbaler Barselone u svom stilu izveo maestralan slobodan udarac.

Nisu uspeli da savladaju velikog rivala Argentinu, ali zato se jesu pokazali protiv Južne Koreje. Brazil je savladao azijsku selekciju 3:0, a u centru pažnje bio je Filipe Kutinjo.

BRAZIL - JUŽNA KOREJA 3:0 (2:0)
/Paketa 9, Kutinjo 36, Danilo 60/

Bilo je vruće u Rijadu prošle sedmice kada su se sastali "selesao" i "albiseleste", a ovoga puta Brazilci su imali daleko lakši posao.

Možda će vas zanimati



Južna Koreja, koju je predvodio Totenhemova zvezda Hjung Min Son, nije uspela da se pokaže u boljem svetlu protiv Titeovih izabranika, te je Brazil lako slavio.

Sve je počelo već u devetom minutu, kada je Lukas Paketa "odgovorio" na tvrdnje Rivalda da on ne može da bude "desetka" Brazila i postigao pogodak na asistenciju Renana Lodija.

Nekih 25 minuta kasnije na scenu je stupio Filipe Kutinjo i "ukrao" šou, pošto je maestralno pogodio iz slobodnjaka, time dupliravši prednost svog tima. Taj gol možete da vidite OVDE.

Kako je semafor otkucao pun sat igre, tako je Danilo na centaršut Renana sa leve strane naleteo u punom trku na odbijenu loptu i snažnim udarcem je "zakucao" u mrežu Južne Koreje.

Do kraja meča su šansu dobila tri igrača iz Premijer lige - David Luiz, Roberto Firmino i Emerson Palmijeri - dok je i Realov Rodrigo zamenio Gabrijela Žezusa.

Ova utakmica stigla je u jeku "vapaja" brazilske javnosti da se utakmice njihove reprezentacije ubuduće odigravaju u Brazilu, a ne po "belom svetu".

Utakmica odigrana u Abu Dabiju bila je veoma slabo posećena, sa tek nekih desetak hiljada  posetilaca. Stadioni poput legendarne "Marakane" u Rio de Žaneiru se ne koriste i ozbiljno su zapušteni, a "selesao" gostuje na svim meridijanima.

Brazil je u prethodnom periodu igrao mečeve u Rijadu, Singapuru, Džedi, Pekingu, Majamiju...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC