• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Još dva pojačanja, pa da napadamo

Mladi stručnjak bi na zimu volio da vidi dva nova igrača, kako bi crno-bijeli bili ofanzivniji. "Glava boli od Arsenala", kaže Stanojević.

 Stanojević: Još dva pojačanja, pa da napadamo Izvor: MONDO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević po svojoj sportskoj filozofiji ne voli da se brani. Zato je i bio nezadovoljan poslije meča sa Šahjtorom u Donjecku (0:1) u Ligi šampiona u kojem su crno-bijeli igrali podređenu ulogu.

Stanojević, istina, hvali svoj tim za hrabar otpor bogatom ukrajinskom klubu i ekipi, ali volio bi da je vidio bar malo ofanzivniji Partizan. Predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić čestitao je Stanojeviću poslije meča i rekao da je zadovoljan, ali mu je mladi trener rekao da na zimu želi nove igrače.

"Moja želja je da Partizan i napada, a ne samo da se brani. Ja imam dva top-pojačanja, vjerujem da će me predsjednik podržati i da ćemo na zimu biti znatno jači", rekao je Stanojević.

U grupi u kojoj je Partizan, sve je iznenadila i zabrinula visoka pobjeda Arsenala nad Bragom 6:0. Ista ta Braga je, recimo, eliminisala Sevilju u borbi za ulazak u Ligu šampiona.

Četa Arsena Vengera je naredni rival crno-bijelih...

"Arsenal je Arsenal, favorit grupe. Glava nas je zaboljela ali mi ipak igramo u Beogradu pred našim navijačima. Drugačiji ambijent diktiraće i drugačiju utakmicu. Pokušaćemo sve da pred punim tribinama dođemo do nekog boda koji se u ovom takmičenju teško osvajaju", kaže Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC