• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Šampion u Čačku, Zvezda se sveti Javoru

Utakmicama petog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, Zvezda čeka Javor, Partizan gost u Čačku.

 JSL: Šampion u Čačku, Zvezda se sveti Javoru Izvor: MONDO

Ivanjičani su veliki dužnik crveno-bijelih od prošle sezone, pošto su ih u finišu prvenstva pobijedili u Beogradu sa 1:0, što je tada omogućili Partizanu da preuzme lidersku poziciju koju nije ispustio do kraja šampionske trke.

U prva četiri kola crveno-bijeli zabilježili su tri pobjede i remi, a prošlog vikenda bez većih problema savladali su BSK Borču.

Javor je ovogodišnji šampionat počeo sa tri neriješena rezultata i porazom, a u prošlom kolu Ivanjičani su odigrali bez golova protiv Smedereva.

Vodeća ekipa prvenstva i jedina sva četiri pobjede, Partizan, u nedelju gostuje protiv Borca i meč u Čačku biće prvi ozbiljniji test za crno-bijele u ovoj sezoni.

Izabranici Aleksandra Stanojevića u prošlom kolu savladali su Rad sa 3:0, a u srijedu su izgubili od ukrajinskog Šahtjora na startu Lige šampiona.

Ni Borac nije poražen u dosadašnjem toku prvenstva, čačanske "zebre" zabilježile su po dvije pobjede i dva remija, a u prošlom kolu odigrali su bez golova protiv Slobode Sevojno.

Najveći konkurent beogradskih "vječitih", Vojvodina, u Novom Sadu će dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca. "Lale" su do sada zabilježile tri pobjede i remi, dok je Metalac bez pobeda, uz jedan neriješen rezultat i tri poraza.

U ovom kolu direktan duel imaće još dvije neporažene ekipe, pošto će u Subotici domaći Spartak ugostiti Slobodu Sevojno. Oba tima imaju po dvije pobjede i dva remija.

Fudbaleri Rada su protiv Partizana doživjeli prvi poraz u sezoni, a u petom kolu dočekuju kulski Hajduk, pretposljednju ekipu na tabeli Super lige.

"Fenjeraš" Čukarički gostuje Smederevu i obe ekipe će juriti prvu pobjedu u šampionatu. OFK Beograd na Karaburmi igra protiv Inđije, dok će Jagodina ugostiti BSK Borču.

U subotu od 16.30 igra se pet utakmica, a od 19 sati meč Crvena zvezda - Javor. U nedelju od 15.30 sastaju se Borac-Partizan, dok meč između Rada i Hajduka počinje u 16 sati.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC