• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ne dozvoljava Murinju da vodi Portugal

Murinjo nije imao snage da kaže "ne", ali je to umjesto njega uradio bord čelnika Reala iz Madrida.

 Real ne dozvoljava Murinju da vodi Portugal Izvor: MONDO

Šef stručnog štaba Reala Žoze Murinjo neće moći da prihvati ponudu Fudbalske federacije Portugala da vodi nacionalnu selekciju te zemlje na predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope, saopštio je u petak "kraljevski klub".

Fudbalska federacija Portugala prošle sedmice je raskinula ugovor sa selektorom Karlosom Keirošom i ponudila je Murinju da vodi reprezentaciju u duelima protiv Danske 8. oktobra i Islanda četiri dana kasnije.

Na konferenciji za štampu poslije današnjeg treninga Reala, Murinjo je rekao da nije mogao da prihvati poziv svoje matične federacije zbog neslaganja čelnika kluba.

"Zbog ponosa i ljubavi prema svojoj zemlji nikada ne bih mogao da kažem ne, ali ne mogu ni da pristanem, jer znam da bi u klubu na to gledali negativno. Da bih mogao da vodim reprezentaciju Portugala morala bi da postiji saglasnost sve tri strane, a Real ima svako pravo da saopšti to sto je saopštio", rekao je Murinjo.

Keiroš je otpušten nakon što je suspendovan na šest mjeseci zbog vrijeđanja ljekara koji su prije Svjetskog kupa od fudbalera uzimali uzorke za doping kontrolu.

Potugal je kvalifikacije za prvenstvo Evrope počeo veoma loše i poslije dva kola ima samo jedan bod, nakon remija (4:4) na svom terenu protiv Kipra i poraza od 1:0 na gostovanju u Norveškoj.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC