• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon o Lomiću, Kleu, Stojkoviću...

Petrović će već u subotu otputovati u Moskvu, gdje će gledati Lomića. Stojković će biti na spisku, dok srpski selektor ne zna da li Kleo ima državljanstvo.

 Pižon o Lomiću, Kleu, Stojkoviću... Izvor: MONDO

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon u više navrata najavljivao je da neće praviti drastične rezove u ekipi, u trenutku kada su kvalifikacije za EURO već počele, ali i da su moguća nova lica.

Jedan od novajlija mogao bi da bude Marko Lomić, bivši fudbaler Partizana, a sada lijevi bek moskovskog Dinama, koji bi na pravi način mogao da iskoristi neugodnu povredu koju je ovog ljeta zadobio standardni lijevi bek reprezentacije Aleksandar Kolarov.

Prinuđen da pronađe alternativna rješenja na toj poziciji, Petrović je tokom svog predstavljanja u Hotelu "Hajat" u Beogradu, najavio da će već dan kasnije, u subotu, otputovati u Moskvu kako bi na djelu gledao Lomića.

"Već sutra putujem u Moskvu, kako bih na djelu vidio Marka Lomića, jer smatram da su nam potrebni bekovi, kako bismo sa što više upotrebljivih loptu hranili našeg centarfora Nikolu Žigića. Na krilima imamo Milana Jovanovića, Miloša Krasića, Zorana Tošića, potrebni su nam i prodorni lijevi i desni bekovi...", rekao je Petrović, koji je potom najavio da će imena članova njegovog stručnog štaba objaviti uskoro.

"Stručni štab ću saopštiti do kraja nedelje, smatram da nema potrebe da se žuri. Većinu članova već znam... S njima ću ubrzano raditi na upoznavanju igrača, koji su u dobroj formi, jer nam je potreban momentalan rezultat", apostrofirao je Petrović.

Naravno, nije moglo da prođe bez pitanja o tome da li će Brazilac Kleo dobiti poziv novog selektora da konačno debituje u reprezentaciji Srbije, ali je Petrović odgovorio hladno:

"Za Klea ne znamo ni da li ima srpski pasoš... Kada to budemo saznali, razgovaraćemo".

Do skoro standardni golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković nije bio na posljednjem spisku reprezentativaca, kod Radomira Antića, iz prostog razloga što je veći dio leta bio bez kluba. Ipak, u smiraj prelaznog roka, odjeknula je bomba - bivši golman Zvezde potpisao je za Partizan.

U debiju u Ligi šampiona, Stojković je vanserijski branio u meču sa Šahtjorom. Da li je to sve dovoljno da se on vrati među "orlove", uprkos tome što bi mu dobar dio stadiona, naklonjen crveno-bijelima, vjerovatno zviždao?

"Vladimir Stojković nam je potreban kada je dobar, jer smo u deficitu sa kvalitetnim golmanima. Drago mi je što mu se vraća dobro, srećom došao je u Partizan i vidio sam protiv Šahtjora da je dobro branio. On će biti na spisku", poručio je Petrović.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC