• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sve je isto, samo sad su tu i Delije

Crvena zvezda dočekuje Javor (subota, 19,00). Osim četvrte uzastopne pobjede, u Ljutice Bogdana priželjkuju i da se revanširaju Ivanjičanima.

 ZVEZDA: Sve je isto, samo sad su tu i Delije Izvor: MONDO

Javor je proljetos nanio poraz Zvezdi u trenucima kada se sa "vječitim rivalom" borila za titulu. Bio je baš bolan.

Sada će isti rivali igrati na istom mjestu, sudiće im isti sudija (Dejan Santrač), samo što će sada, za razliku od prethodnog meča, domaćin imati podršku sa tribina (tada je Zvezda bila kažnjena i igrala bez prisustva gledalaca).

"Javor ne bilježi dobre rezultate, ali to je ekipa sa prepoznatljivom igrom - agresivna, dobro organizovana, vođena već dugi niz godina odličnim trenerom. U posljednje četiri utakmice protiv Zvezde su zabilježili dvije pobjede", podsjetio je trener crveno-bijelih, Aleksandar Kristić.

"Na nama je da uđemo maksimalno u utakmicu, imamo dodatni motiv i pred velikim brojem naših navijača, koje očekujemo, zabilježimo pobjedu", dodao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Javor je savladao crveno-bijele tri puta u posljednjih pet utakmica u prethodne dvije sezone, u kojima je Zvezda pobijedila samo jednom.

"Igramo utakmicu po utakmicu, na svakoj idemo na pobjedu i svaku ćemo igrati napadački, tako da u tom smislu nemamo poseban motiv. Pamtimo prošlogodišnji poraz i sigurno nam je negdje u malom mozgu. Druga je situacija ove godine, bićemo bodreni našim Delijama. Nadamo se dobroj posjeti na stadionu, i uz jedan dobar pristup, borbenu, agresivnu i kvalitetnu igru, nadamo se pobjedi".

Li Adi bi mogao da debituje.

"Imao je nekoliko treninga i spreman je da pomogne. Vidjećemo koliko", zaključio je Kristić.

Duško Tošić je dugo bio u inostrantvu i priznaje da ne poznaje narednog protivnika.

"Ne znam mnogo o ekipi Javora, znam da imaju čvrstu odbranu i da igraju više defanzivno nego ofanzivno. Imaju dobrog trenera i dobrog napadača. Ali mislim da ko god da dođe na Marakanu da svoj maksimum. Zato ne treba da gledamo protivnika nego sebe. Ušli smo u pobjednički kolosijek i tako treba da ostane", poručio je Tošić i dodao:

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da nam pomognu da nastavimo taj niz pobjeda".

Tošić je ranije igrao za OFK Beograd, a onda je karijeru nastavio u pečalbi. Sada, po povratku u srpski fudbal, neke stvari su mu postale jasne.

"Pritisak u Zvezdi je veliki. Nisam vjerovao da je tako dok nisam došao. Igrao sam u dosta klubova i svaki poraz već sutradan se zaboravi, ali ovdje nije tako. To je dodatni pritisak na nas, da moramo svaku utakmicu da pobijedimo. Tako da vjerujem da poslije Javora imamo, na papiru, dvije lakše utakmice. Mislim da smo ušli u pobjednički kolosijek i da teško ko može da nas pobijedi i uzme bodove", završio je Tošić.

Crvena zvezda poziva navijače da na stadion dođu već u 17 sati. Tada počinje predigra izmedju mlađih petlića Crvene zvezde i njihovih vršnjaka iz PIK Zemun u okviru 3. kola lige Beograda.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC