• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter uzvraća udarac i dovodi Kaku?

Uh, kako bi to odjeknulo... Ali, ako je mogao Zlatan Ibrahimović, mogao bi i Rikardo Kaka, smatraju italijanski novinari.

 Inter uzvraća udarac i dovodi Kaku? Izvor: MONDO

Jedan od vlasnika Intera Marko Tronketi Provera priznao je predstavnicima medija da šampion Italije i Evrope želi da dovede u svoje redove zvezdu Real Madrida - Rikarda Kaku.

Sve to ne bi bilo čudno da upravo Kaka nije bio dugogodišnja zvijezda Interovog gradskog rivala Milana.

"Volio bih da vidim Kaku u Interu", rekao je Tronketi Provera za "Korijere delo Sport".

Na opasku da Kaka od odlaska u Real ljeta 2009. godine nije pokazao ni dio onoga što je pružao u Milanu, kada je bio i najbolji fudbaler planete, Tronketi Provera je odgovorio:

"Svi mi Italijani, vidjeli smo Kaku kako igra u crveno-crnom dresu. On je veliki igrač. On ima sjajne kvalitete. Volio bih da uskoro obuče crno-plavo", dodao je jedan od najuticajnijih saradnika predsjednika Intera Masima Moratija.

Još prošle sezone, koja je Kaki bila debitantska u Madridu, spekulisalo se oko toga da će ga Real ekspresno prodati, što zbog loše forme, što zbog učestalih povreda koljena, a posljednju operaciju Kaka je imao ljetos i još nije fit.

U međuvremenu, novi trener Reala Žoze Murinjo doveo je novu zvijezdu svjetskog fudbala Mesuta Ozila, koji se lako prilagodio na život na Santijago Bernabeu i nije nemoguće da će u nastavku sezone imati prednost u odnosu na Kaku. A, u Interu znaju da je Rikardo Isekson dos Santos Leite Kaka isuviše veliki igrač da bi u bilo kom klubu svijeta, u 28. godini, nekome bio zamjena.

Na sve to, Interistima je malo povrijeđen ponos zbog toga što je gradski rival Milan, poslije Ronalda Nazarija da Lime, a potom i Kristijana Vijerija, uspio da dovede još jednog velikog fudbalera Intera u prošlosti - Zlatana Ibrahimovića.

S obzirom na to da je Kaka šest godina proveo među rosonerima i da je osvojio sve što se može osvojiti, njegov eventualni dolazak u Inter bio bi ujed za dušu za sve navijače Milana.

Prva prilika za to biće u januaru.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC