• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Li Adi: Kakva atmosfera! Pa, ovo je ludnica!

Defanzivac Gane u debiju u crveno-bijelom dresu pokazao da će biti veliko pojačanje. "Navijači su sjajni", rekao on poslije pobjede nad Javorom.

 Li Adi: Kakva atmosfera! Pa, ovo je ludnica! Izvor: MONDO

Čekala je Crvena zvezda, čekala i dočekala Li Adija, koji je na debiju u meču protiv Javora (1:0) pokazao da će biti veliko pojačanje.

Defanzivac Gane je skakao kao malo djete kad je Andrija Kaluđerović u 93. minutu donio Zvezdi pobjedu nad čvrstim Javorom, a poslije meča je rekao da je oduševljen atmosferom koju su napravile Delije.

"Kad sam čuo prvi aplauz ostao sam u čudu. Zaista je bilo sjajno. Jedva čekam da vidim ovaj stadion pun. Atmosfera je bila kakvu nisam očekivao iako mi je Isah pričao kakvi su navijači Zvezde. Pjevali su 90 minuta, prate igru, učestvuju u utakmici. Kad je tako fudbaler mora da da više od svojih mogućnosti", rekao je Adi, koji je potpuno "uštopovao" napadača Javora Oditu.

Iako je dobio udarac u drugom poluvremenu, Li Adi je ostao gotovo do kraja meča na terenu, a kada ga je trener Aleksandar Kristić pred kraj zamijenio dobio je veliki aplauz.

"Prvo sam mislio da neću moći onda sam shvatio da treba da stisnem zube i odigram preko bola jer nemamo pobjedu u rukama. Tako sam i uradio i na kraju sam nagrađen golom. Jedva čekam sljedeću utakmicu jer mi kažu da Zvezdini navijači i na gostovanjima prave super atmosferu", rekao je Li Adi.

(MONDO - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC