• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović: Ovo nije zdravo za srce

"Nadam se da ćemo ubuduće utakmice završavati ranije jer ovo nije zdravo za srce", izjavio je Andrija Kaluđerović, koji je donio pobjedu Crvenoj zvezdi protiv Javora.

 Kaluđerović: Ovo nije zdravo za srce Izvor: MONDO

Nije gotovo, dok nije gotovo.

Ovaj naizgled "nonsens" pokazao se kao više nego tačan u subotu uveče na stadionu Crvene zvezde, gdje su domaći igrači više od 90 minuta napadali... I napadali... I napadali.

I na kraju postigli gol u trećem minutu nadoknade vrijeme, odnosno 93. minutu utakmice!

Crvena zvezda – Javor 1:0, a strijelac Andrija Kaluđerović.

Nije lako bilo gledati Zvezdu u subotu, a to je uživo učinilo 12.847 navijača. Nekoliko sekundi dijelilo je slavlje od zvižduka i drugog remija bez postignutog gola u pet prvenstvenih kola.

Ali...

Trebalo je vjerovati do kraja.

"Nadam se da ćemo ubuduće utakmice završavati ranije jer ovo nije zdravo za srce", izjavio je strijelac pobjedonosnog gola Kaluđerović, kojem je ovo drugi gol u Superligi, poslije onog postignutog Jagodini (2:1), takođe na "Marakani".

"Još ne mogu da vjerujem da smo meč u kojem smo ovoliko dominirali i u kojem nam je protivnik prešao tri puta centar, riješili tek u nadoknadi vremena. Nevjerovatno. Mi baš moramo da se mučimo za svaku pobjedu i da damo više od maksimuma", dodao je Kaluđerović, koji se potom osvrnuo i navijačima, čija podrška nije prestajala ni kada je djelovalo da će ivanjički bunker ostati neprobijen, uprkos činjenici da su crveno-bijeli pucali iz svih oružja.

"Hvala divnoj publici koja je velika energija Zvezde i najbolji pokazatelj kako se voli klub. Moj gol je važan i nevažan. Srećan sam i drago mi je, ali gledam samo ekipu. Iskoristio sam sjajan centaršut Koromana i zatresao mrežu", apostrofirao je Kaluđerović zasluge navijača na tribinama i sagrača Koromana na terenu.

Crvena zvezda, poslije četvrte uzastopne pobjede u ligi, sada očekuje start takmičenja u kojem brani trofej, a to je Kup Srbije. Već u srijedu, 22. septembra, momci Aleksandra Kristića putuju u Kraljevo, gdje će od 15.30 imati 90 minuta da postignu gol i izbore osminu finala.

Popravnog nema u ovoj rundi takmičenja, tako da će Kaluđerovićeva želja da se ubuduće utakmice rješavaju prije nadoknade vremena biti na ispitu vrlo brzo.

Poslije Kraljeva, fudbaleri Zvezde će dugo boraviti u Beogradu, jer prvo gostuju gradskom rivalu Čukaričkom na Banovom Brdu, a potom dočekuju milanovački Metalac.

Tek 16. oktobra, ekipa će otputovati u Užice na duel sa Slobodom Point Sevojno.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC