• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Ja sam kriv, ostavite igrače

Poslije poraza od Lacija i osvojenog boda u tri kola, trener Fiorentine preuzima punu odgovornost za neuspjehe i poručuje: "Ostavite igrače na miru".

 Mihajlović: Ja sam kriv, ostavite igrače Izvor: MONDO

Siniši Mihajloviću nikako da krene na klupi Fiorentine. Poslije gotovo nevjerovatne sezone koju je imao sa Katanijom, ljetos je doveden u Firencu da popravi sliku u klubu, koji je prethodnu sezonu završio na 11. mjestu Serije A.

Ali, ne ide...

U prva tri kola, Fiorentina je odigrala 1:1 protiv Napolija, potom izgubila u Lećeu (1:0), da bi u subotu doživjela novi šok. Povela je protiv Lacija na svom terenu, ali potom izgubila (1:2).

Već poslije tri kola, navijači su pošteno izviždali igrače, a u isto vrijeme ovacijama ispratili Mihajlovića. To, srpski trener nije želio da prihvati.

"Fudbal je divna stvar, ali samo kada pobjeđuješ. Niko ne očekuje ovakvu igru... Bili smo dobri 30 minuta i onda je sve stalo. Kada ekipa ne igra dobro, onda ja preuzimam punu odgovornost. To je samo moja greška", stao je Mihajlović ispred igrača, koji su početak Serije A odigrali ispod svih očekivanja.

"Razgovarao sam sa igračima i zbog toga ne budite ljuti na njih. Treniramo dobro, tako da moram da razmislim koji su razlozi ovakvih igara... Trenutno ne mogu da ih vidim. Ljutite se na mene, ja sam jedini odgovoran. Ostavite igrače na miru", podvukao je Mihajlović.

Prepun Artemio Franki zviždao je fudbalerima Fiorentine, koji su došli u vođstvo u 19. minutu, golom Adema Ljajića sa bijele tačke, ali je potom Lacio napravio potpun preokret i golovima Kristijana Ledezme (32) i Libora Kozaka (67) odnio sva tri boda iz Firence.

Ukoliko Udineze pobijedi u nedjelju, Fiorentina će četvrto kolo dočekati kao posljednji tim Serije A, sa svega jednim bodom. Zbog toga, najekstremniji navijači Viole tražili su sastanak sa kapitenom Rikardom Montolivom i članovima uprave.

Mihajlovića niko nije "tražio", jer navijači za sada ne smatraju da je problem u srpskom treneru.

"Znamo da igramo, ali moramo da popravimo karakter. Znao sam da neće biti lako na startu moje karijere u Fiorentini, ali sam iz prve tri utakmice očekivao sedam bodova, a ne jedan", priznaje Mihajlović i dodaje:

"Osjećam se loše zbog ove situacije. Navijači već protestuju i nije lako izdržati sve to. Izaćićemo iz ovoga samo ako ostanemo ujedinjeni i zaboravimo šta navijači viču sa tribina i šta novine objavljuju".

U narednom kolu, Fiorentina putuje u Đenovu, a potom dočekuje Parmu i Palermo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC