• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Svi odlažu utakmice

"Znao sam da ćemo teško doći do bodova, pa je zbog toga i veće zadovoljstvo pobjedom", naglasio trener Partizana Aleksandar Stanojević

 Stanojević: Svi odlažu utakmice Izvor: MONDO

Partizan je ponovo pobijedio. Crno-bijeli se iz Čačka vraćaju sa sva tri boda, a trener Aleksandar Stanojević ovaj put više je zadovoljan rezultatom, nego onim što su njegovi igrači pokazali na terenu Borca.

"Vrlo teška utakmica, kako sam i očekivao", počeo je mladi stručnjak obraćanje novinarima.

"Znao sam da ćemo teško doći do bodova, pa je zbog toga i veće zadovoljstvo pobjedom", nastavio je Stanojević i podvukao da je najviše zadovoljan osvojenim bodovima.

"U prvom poluvremenu nismo uspjeli da dođemo do svoje igre. Borac nam je svjesno prepustio sredinu terena, ali nam je teško išlo, mada smo uspjeli da dođemo do dvije odlične šanse. U nastavku je bilo bolje, ali i tada samo imali problem da probijemo dobro organizovanu odbranu Borca", rekao je trener Partizana.

Stanojević je još u Donjecku rekao da će utakmica protiv Borca biti filter za tim koji će u Humskoj da se suprotstavi Arsenalu u drugom kolu Lige šampiona. Novinari su ga poslije meča u Čačku podsjetili na njegove riječi...

"Ne bih da pričam na tu temu. Nekim igračima sam zadovoljan kako su odigrali, a sa pojedinim nisam. Primetiće i oni sami, vrijeme će pokazati ko je prošao, a ko nije", nije htio da govori o imenima Stanojević.

Jedno od pitanja bilo je zašto Partizan često odlaže utakmice dok drugi klubovi u Evropi to ne rade.

"Svi veliki klubovi odlažu utakmice. To rade i Čelsi, Liverpul, Milan... Ne vidim nikakav problem u tome", naglasio je šef stručnog štaba crno-bijelih i dodao: "Ako ste gledali meč protiv Šahtjora vidjeli ste da je Partizan dobro prezentovao srpski fudbal. Igrali smo u srijedu, u četvrtak kasno se vratili za Beograd i mislim da je bilo korektno da nam se izađe u susret."

Na insistiranje novinara da mu se ipak objasne razlozi odlaganja, Stanojević je krako završio priču na ovu temu: "Ta priča više nije za mene. Ne bih dalje da komentarišem."

Borcu je ovo bio prvi poraz u tekućoj sezoni. "Zebre" nisu razočarale.

"Pokušali smo da defanzivni blok držimo što dalje od našeg gola. Uspijevali smo u tome sve do pogotka Klea", rekao je trener Borca Neško Milovanović, koji nije želio da komentariše suđenje Milorada Mažića, ali je dodao da su dvije sporne situacije u kaznenom prostoru Partizana krive za poraz njegovog tima, jer su igrači Borca poslije njih bili dekoncentrisani što je Partizanu omogućilo da vrlo brzo poslije njih stigne do vođstva.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC