• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Imamo obavezu prema navijačima

Crno-bijeli odbrojavaju dane do početka duela sa Arsenalom. Ostalo ih je još sedam.

 CRNO-BIJELI: Imamo obavezu prema navijačima Izvor: MONDO

U međuvremenu, Partizan će u petak igrati prvenstveni meč protiv Spartaka, ali nemoguće je bilo kome zabraniti da razmišlja o moćnoj mašineriji Arsena Vengera.

Niko u Humskoj 1 ne krije da jedva čeka da počne utakmica 2. kola Grupe H Lige šampiona.

"Partizan je već duže vrijeme standardan učesnik evropskih takmičenja, ali Liga šampiona je nešto posebno. Afirmiše se i srpski fudbal i klub", ocijenio je trener crno-bijelih, Aleksandar Stanojević.

Partizan je na startu izgubio od Šahtjora u Donjecku (0:1), a narednog utorka će, uprkos brojnim kadrovskim problemima Arsenala, bez sumnje imati znatno teži posao.

"Biću razočaran samo ako ne pokušamo da igramo protiv Arsenala, a da li ćemo uspjeti, ne zavisi samo od nas. Ali, moramo da pokušamo, imamo obavezu prema navijačima, a i nemamo šta da izgubimo".

Tribine će biti ispunjene, podrška sa tribina neće nedostajati.

"Progiv Anderlehta je atmosfera bila fantastična, sigurno je da će biti i protiv Arsenala, i to nam je dodatni motiv, a ne opterećenje".

Stanojević je poznat kao predan radnik, stručnjak koji je stoprocentno posvećen fudbalu. Iako je pred njim Spartak, zatim i Arsenal, ne krije da već ima ideje za zimski prelazni rok.

"I osvajaču Lige šampiona su potrebna pojačanja. Uvijek želim da idem koram napred, a za to su nam potrebna pojačanja. U decembru ćemo, ako budemo u mogućnosti, dovesti dvojicu top igrača", priznao je Aleksandar Stanojević.



Kapiten Mladen Krstajić je na sopstvenu odgovornost igrao protiv Šahtjora. Poslije loma i operacije nosa, nosio je zaštitnu masku. Preskočiće utakmicu sa Spartakom, a za "tobdžije" će biti spreman.

"Imao sam sreće što u Donjecku nisam dobio udarac. I dalje mi je disanje otežano mada je svakim danim sve bolje", rekao je Krstajić.

I iskusni defanzivac se uzda u pomoć sa tribina kada na teren stadiona u Humskoj istrče Vengerovi izabranici.

"Navijači će nam pomoći kao što su i do sada - biće nam 12. igrač i vjetar u leđa. Obaveza nam je da budemo koncentrisani i damo maksimum, jer se u Evropi i najmanje greške skupo plaćaju", dodao je Krstajić.

(MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC