• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski sudija "pao" zbog heroina!

Fudbalski sudija iz Ekvadora Bajron Moreno uhapšen je na aerodromu u Njujorku zbog posjedovanja heroina sakrivenog ispod odjeće!

 Fudbalski sudija "pao" zbog heroina! Izvor: MONDO

Moreno je, kako prenose američki mediji, u ponedeljak prilikom rutinske kontrole na aerodromu "bio vidno nervozan", a tokom pretresa utvrđeno je da je sakrio oko šest kilograma heroina u predjelu stomaka, leđa i nogu.

Zastupnik ekvadorskog arbitra Majkl Pejden vjeruje da je njegov klijent priveden usljed "spleta nesrećnih okolnosti" i da "nije kriv".


Morena su kao fudbalskog djelioca pravde dobro upamtili Italijani, pošto je Ekvadorac obilato pomogao selekciji Južne Koreje u meču osmine finala Svjetskog prvenstva 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.

On je 13 minuta prije kraja utakmice isključio Frančeska Totija, a državni tim jednog od domaćina Mondijala izjednačio je rezultat u posljednjim sekundama regularnog dijela meča i u produžetku eliminisao "azure".

Inače, vijest o njegovom hapšenju, golman Italijana na tom Mundijalu Đaluiđi Buffon, ovako je prokomentarisao: "Šest kilograma droge? Pa, po meni on ih je imao još 2002. godine ali, ne u gaćama, nego u svom tijelu".

Fudbalski savez Ekvadora suspendovao je Morena 2003. godine nakon prvenstvenog meča Barselona - Liga de Kito poslije kojeg su se predstavnici oba kluba žalili na suđenje.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC