• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane i Hodžson: Navijači, izvinite

Tuga na Enfildu poslije novog poniženja u sezoni. Jovanović i Hodžson se izvinjavaju navijačima.

 Lane i Hodžson: Navijači, izvinite Izvor: MONDO

Milan Jovanović je postigao prvi gol u dresu Liverpula, ali se njegov klub izblamirao u duelu sa četvrtoligašem Nortemptonom u Karling kupu i pretrpio je jedan od najtežih poraza u svojoj istoriji.

"Razočaran sam, šta da kažem? Ovo je bila vrlo teška noć za mene, za cijeli tim. Naravno, izvinjavamo se navijačima. Ovo nije Liverpul, to svi znamo, bili smo mnogo loši. Nemam mnogo iskustva sa engleskim fudbalom, ali ovako nešto svakako nisam očekivao", izjavio je strijelac vodećeg gola za Liverpul u crnoj noći za klub sa Enfild rouda.

Liverpul je poveo, Nortempton je potom imao vođstvo, da bi David Ngog četiri minuta prije kraja drugog produžetka odveo meč do penala. Više sreće i umijeća sa bijele tačke imali su igrači kluba koji se takmiči u engleskoj Drugoj diviziji (četvrta liga) i koji je 69 mjesta ispod Liverpula!!!

Nortempton je potpuno zasluženo prošao dalje, čak je trebalo da meč riješi u 90 minuta.

Srpski reprezentativac kaže da je u ekipi Liverpula bilo dosta mladih igrača koji nemaju iskustva.

"Probali smo da trčimo, ali smo ostali bez tempa i nismo imali snage da nešto više uradimo u završnici. Ovo je fudbal. Razočaran sam, ali moramo da idemo dalje i da se držimo zajedno. Svaka naredna utakmica za nas je veoma bitna", rekao je Jovanović.

Čuveni kop Liverpulovih navijača posle meča skandirao je treneru Hodžsonu da "neće dočekati jutro".

Ipak, radikalnih zaokreta nije bilo. Hodžson se izvinjavama navijačima za sramotan poraz i eliminaciju iz Karling kupa, ali i za loše igre na startu Premijer lige (crveni imaju pet bodova iz pet mečeva).

"Znao sam da će ovo biti težak posao, ali ovakav start nisam očekivao. Ipak, to je fudbal. Razočaran sam, mislio sam da će biti bolje", rekao je trener koji je sa Fulamom prošle sezone bio hit Lige Evrope i igrao je finale tog takmičenja.

Liverpul nije igrao u najjačem sastavu protiv Nortemptona, ali to svakako ne može biti opravdanje za blamažu.

"Ovo su igrači koje je klub doveo, neki od njih su veoma skupi i sa velikim iskustvom. Možda ih ne poznajem još dovoljno, ali svakako da nisu uradili mnogo i da nemaju neku veličinu u mojim očima za sada", oštar je Hodžson.

"Kada imate tim sačinjen od igrača koji su dovedeni za velike pare onda od njih očekujete da svoju vrijednost i kvalitet pokažu na terenu. Na žalost, uz dužno poštovanje Nortemptonu, nismo bili dovoljno dobi da dobijemo četvrtoligaša. Očigledno je da nije trebalo toliko da promijenim tim, ali smatrao sam da ko god izaže na teren mora da pokaže šta zna i da bi ovu utakmicu trebalo da dobijemo", dodao je trener Liverpula.

Hodžson je bio zadovoljan igrom samo u 15 minuta drugog produžetka, kada je njegov tim pokazao borbeni duh.

"Kada smo već došli do penala nadao sam se da će ispred naših navijača, ispred našeg Kopa, igrači uspjeti da se priberu i da će dobiti utakmicu. Ali, nisu. Sve što mogu je da čestitam Nortemptonu i da se izvinim našim navijačima", razočaran je trener "crvenih".

On je rekao da igrači treba da prihvate odgovornost, kao i da on snosi krivicu zbog velikog "tumbanja" ekipe.

"Uradio sam to jer sam vjerovao da su igrači koje sam poslao na teren dovoljno dobri da pobijede ovu utakmicu. Ali, nisu. Razočaran sam u ekipu u koju sam imao toliko vjere", zaključio je Hodžson.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC