• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal ostao i bez Gibsa

Poslije Seska Fabregasa, Van Persija, Volkota, Dijabija, Bendtnera, Remzija, pred Arsenalov dolazak u Beograd povrijedio se i lijevi bek Kjerijan Gibs.

 Arsenal ostao i bez Gibsa Izvor: MONDO

Njemu nije napukla kost u stopalu kako se činilo u prvi mah, kada je tokom produžetka u Karling kup duelu sa Totenhemom (4:1) morao da bude zamijenjen. Ipak, teško je očekivati da će fudbaler rođen 26. septembra 1989. godine dva dana poslije proslave 21. rođendana biti u stanju da istrči na teren u Humskoj ulici i zaigra protiv crno-bijelih.

Do utakmice sa Partizanom, Arsenal će u subotu igrati protiv Vest Bromvič Albiona u Premijer ligi i tada će biti poznato da li se neki od povrijeđenih igrača oporavio.

Ipak, menadžer Arsen Venger i pored podužeg spiska fudbalera na koje trenutno ne može da računa, može da sastavi zaista moćan tim, sa Samirom Nasrijem, Maruanom Šamakom, Bakarijem Sanjom, Tomasom Fermalenom, Denilsonom, Aleksom Songom, Sebastienom Skilaćijem, Gaelom Klišijem, Andrejom Aršavinom, Emanuelom Ebueom, Lorenom Koščelnijem, Karlosom Velom...

Protiv najvećeg gradskog rivala Totenhema, na Vajt Hart Lejnu, pobjedu Arsenalu izborio je tim: Fabijanski - Ebue, Koščelni, Đuru, Gibs - Denilson, Vilšer, Nasri, Rosicki - Lensburi, Vela, a u igru su ulazili još Kliši, Aršavin i Šamak.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC