• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Everton kaže nije gotovo, a mediji da Anćeloti dovodi Ibru!

Autor mondo.rs

Everton se oglasio noćnim saopštenjem, a počelo je da se "šuška" da će Ibrahimović sa svojim starim trenerom put Liverpula...

Razni mediji u Engleskoj i Italiji preneli su da će Karlo Anćeloti biti novi trener Evertona, ali sada postoji mogućnost da neće doći sam, već da će mu se na Gudisonu priključiti ni manje ni više nego Zlatan Ibrahimović!

Everton se kasno sinoć i oglasio povodom spekulacija, naglasivši da ništa još nije odgovoreno.

Možda će vas zanimati

"U ovih 11 dana od odlaska Marka Silve, upravni odbor Evertona radio je na traženju novog trenera i održao je sastanke sa nekoliko kandidata. Možemo da potvrdimo da do sada nije upućena nijedna ponuda, niti da je ijedan kandidat isključen", navodi se u noćnom saopštenju "karamela".

Većina veruje da je ovo samo pitanje reševanja detalja i ličnih uslova sa "Karletom", koji je prvi izbor nakon dobijanja otkaza u Napoliju. Anćeloti je, međutim, i dalje pod ugovor sa Napolitancima, tako da bi morao da pregovara o sporazumnom raskidanju ugovora pre nego što pređe u Everton.

U međuvremenu se oglasio i stručnjak Rai Sporta Paolo Paganini, koji tvrdi da Anćeloti nije izgubio nadu da će ponovo sarađivati sa Ibrahimovićem, što znači da bi mogli zajedno da završe u Evertonu.

Ovo je u skladu sa sportskim direktorima Milana Paolom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom, koji su tokom vikenda rekli da je dogovor sa Ibrom "sve dalje".

Skaj sport Italija preneo je da Ibrahimovića vuče Premijer liga, ali ne Mančester junajted.

Šveđaninu je istekao ugovor sa LA Galaksijem, posle čega je nekoliko puta nagoveštavao da bi mogao da se vrati u Seriju A, odakle su interesovanje iskazali Milan, Bolonja, Napoli i Roma.

Predsednik Napolija De Laurentis je, međutim, demantovao da je klub zainteresovan, rekavši da klub "kreće od nule". To je razumljivo, jer je klub povezivan sa igračem upravo na insistiranje Anćelotija nakon isteka ugovora "Ibrakadabri".

Anćeloti i 38-godišnji Ibrahimović sarađivali su u Milanu i Pari Sen Žermenu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC