• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni agent Kristijana Ronalda: Mesi nije zaslužio šestu Zlatnu loptu!

Autor mondo.rs

Žorž Mendeš stao u odbranu svog najdragocjenijeg klijenta...

Prošlo je već dvije sedmiceotkako je Lionel Mesi proglašen za najboljeg fudbalera planete, ali neki i dalje ne mogu da se pomire sa takvim stanjem stvari...

Najpoznatiji fudbalski agent na svetu Žorš Mendeš, koji između ostalog brine o karijeri zemljaka Kristijana Ronalda, izjavio je kako je "potpuna nepravda" što su u posljednje dvije godine Zlatnu loptu dobijali prvo Luka Modrić, pa Leo Mesi.

Možda će vas zanimati


Pogađate - smatra da je Zlatna lopta trebalo da ode u ruke Kristijana Ronalda.

"Kristijano je zaslužio da osvoji makar jednu Zlatnu loptu u posljednje dvije godine. Da je igrao za Real Madrid - osvojio bi makar jednu. Opet, mislim da to može da uradi i sljedeće godine...", naveo je Žorž Mendeš u izjavi za španske medije.

"Mislim da je ovo velika nepravda. Osvojio je Ligu nacija, on je šampion. Ali dobro zna šta mora da uradi i vidjećemo šta će se desiti u 2020. godini".

"CR7" je inače bio trećeplasirani u izboru za Zlatnu loptu, ali nije prisustvovao dodjeli nagrada.


"Kristijano je za mene najbolji fudbaler u istoriji igre. Prije njega Portugal nije osvojio ništa, a sa njim su osvojio EURO, igrali finale, pa osvojili Ligu nacija. Promijenio je fudbal. Kada neko priča o Portugalu zamišlja malu zemlju, ali je Kristijano sve promijenio", kazao je superagent.

Vidljivo je da Ronaldo od dolaska u Juventus nije ni blizu dominantan kao nekada, a Žorž Mendeš vjeruje da će ponovo biti na istom nivou kako sezona bude odmicala.

"Osvojio je četiri puta Ligu šampiona. Nemoguće je porediti bilo kog igrača sa Ronaldom!", zaključio je Žorž Mendeš koji se nada da će njegov klijent do kraja karijere uspjeti da sustigne Mesija po broju Zlatnih lopti pošto trenutno ima jednu manje od njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC