• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape Sušić pozvao i Subašića

Muhamed Subašić dobio poziv i postao jedini reprezentativac iz Premijer lige BiH. Otpali su golman Želje Ibrahim Šehić i stoper Visle iz Krakova Gordan Bunoza.

 Pape Sušić pozvao i Subašića Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić ispoštovao je rok UEFA i poslao je pozive reprezentativcima 14 dana uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Evropsko 2012. godine protiv Albanije u Tirani.

Popularni Pape potvrdio je sarajevskim medijima da je novo ime na spisku Muhamed Subašić, lijevi bek sarajevskog Olimpika, koji je jedini reprezentativac iz Premijer lige BiH.

Takođe, u odnosu na spisak za utakmice sa Luksemburgom i Francuskom otpali su i Ibrahim Šehić, golman Željezničara, te Gordan Bunoza, stoper poljske Visle.

SPISAK
Kenan Hasagić (Istanbul), Asmir Begović (Stouk), Mensur Mujdža (Frajburg), Ognjen Vranješ (Šerif), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Boris Pandža (Mehelen), Emir Spahić (Monpelje), Adnan Mravac (Vesterlo), Sanel Jahić (AEK), Haris Medunjanin (Makabi Tel-Aviv), Miralem Pjanić (Lion), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Senijad Ibričić (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Galatasaraj), Senad Lulić (Jang Bojs), Semir Štilić (Leh Poznanj), Ermin Zec (Genclerbirligi), Zlatan Muslimović (PAOK), Vedad Ibišević (Hofenhajm), Edin Džeko (Volfsburg) i Muhamed Subašić (Olimpik Sarajevo).

Okupljanje "zmajeva" zakazano je za 4. oktobar u hotelu Hercegovina na Ilidži, a odlazak u Tiranu predviđen je za 7. oktobar čarter letom sa sarajevskog aerodroma.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC