• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsen Venger: Ako me zdravlje posluži...

Francuz planira da ostane u Arsenalu do kraja ugovora, odnosno do 2014. godine, a onda...Možda se vrati u Francusku da radi sa mladim talentima.

 Arsen Venger: Ako me zdravlje posluži... Izvor: MONDO

Gotovo jednu i po deceniju Arsen Venger vodi Arsenal i postao je institucija londonskog kluba.

Nedavno je ovaj 61-godišnji Francuz produžio ugovor do 2014. godine, ali je u intervjuu "Lekipu" (L' eqipue) nagovijestio mogućnost da poslije te četiri godine, a možda i ranije prekine misiju u Arsenalu, klub u koji je došao u septembru 1996. godine.

"Biću trener dok me zdravlje bude služilo. Moguće je da ću da završim trenerski posao u radu sa mlađim igračima, ali ne znači da će to biti na nekom profesionalnom nivou. Planiram da ostanem u Arsenalu do kraja ugovora, ali u mojim godinama čovjek mora da razmišlja i u nekim kraćim vremenskim periodima", rekao je Venger.

Francuz godinama dobija ponude od klubova širom svijeta, a njegova strast je rad sa mladim, "nebrušenim" talentima i otkrio je da bi volio da se jednog dana vrati u svoju zemlju i radi upravo to što voli.

"U Arsenalu sam i dalje ne zato što nemam ponude od drugih klubova širom svijeta, već zato što cijenim ono što mi je ovdje pruženo. Srećan sam što mi je dopušteno da radim u potpunoj slobodi", rekao je Venger.

Ako se jednog dana vrati u Francusku, Venger zna gdje će se uputiti.

"U Francuskoj postoji klub koji je mi je u srcu. To je Strazbur. Postoji još jedan klub sa nevjerovatnim i nerazvijenim potencijalom, a to je Pari sen Žermen. Da li me Pariz privlači? Ne znam, za sada ne. U ovom trenutku PSŽ nema ono što bi trebalo da ima klub iz jedne takve metropole", smatra Venger.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC