• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarski “fudbalski sat” za EURO 2008

Sudije na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj ovog leta imaće malu pomoć u vidu specijalnih časovnika dizajniranih samo za njih.

 Švajcarski “fudbalski sat” za EURO 2008 Izvor: MONDO

Sat koji je samo za EURO 2008 proizvela švajcarska kompanija “Hublot” razlikuje se od običnih po tome što meri vreme od 45 minuta koliko traje poluvreme fudbalske utakmice.

Na satu je jasno označen i period od 15 minuta, što će sudijama olakšati merenje vremena u produžecima fudbalskih duela u Austriji i Švajcarskoj.

“Uveren sam da će satovi doprineti da ime Švajcarske zasja i na fudbalskom terenu”, rekao je Žan-Klod Biver, izvršni direktor kompanije Hublot.

Ovaj“fudbalski sat” imaće priliku da nose samo 44 osobe, 12 glavnih sudija, 24 pomoćnika i još osam rezervnih sudija na mečevima Evropskog prvenstva.

UEFA je ranije objavila spisak od 12 sudija koji će deliti pravdu na EURO 2008, a to su: Konrad Plauc (Austrija), Frank de Blekere (Belgija), Hauard Veb (Engleska), Herbert Fandel (Njemačka), Kiros Vasaras (Grčka), Roberto Roseti (Italija), Peter Vink (Holandija), Tom Hening Orebro (Norveška), Luboš Mihel (Slovačka), Manuel Mehuto Gonzales (Španija) Peter Frojdsfeld (Švedska), Masimo Busaka (Švajcarska).

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC