• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Da svaku dobijemo u 90. minutu

Bodovi protiv Javora i plasman u osminu finala Kupa protiv Sloge u Kraljevu došli su Crvenoj zvezdi poslije 90. minuta utakmica.

 Trifunović: Da svaku dobijemo u 90. minutu Izvor: MONDO

Miloš Trifunović nema ništa protiv da Zvezda nastavi da prelama mečeve u posljednjim trenucima (samo da ih dobija), dok Danijel Mihajlović ipak želi da se stvari postavljaju na svoje mjesto ranije.

"I protiv Javora i protiv Sloge bili smo dominantan tim. Protiv sebe smo imali ekipe koje se brane 90 minuta i to grčevito. Protivnici su nam ukupno četiri puta šutnuli u okvir gola i to je podatak koji dovoljno govori o dominaciji Zvezde", izjavio je Miloš Trifunović za klupski sajt.

"Nema veze, neka svaka pobjeda dođe u finišu, samo da pobijedimo", dodao je napadač crveno-bijelih.

Zvezda u nedjelju gostuje "fenjerašu" na Banovom brdu.

"Predstoji nam meč sa Čukaričkim koji shvatamo maksimalno ozbiljno. Nema opuštanja ni protiv njih. Naprotiv. Ta utakmica je šansa da počnemo mečeve da završavamo i prije 90. minuta. Zaslužili smo svaku pobjedu. Favoriti smo protiv Čuke i tu nema mnogo dileme ili kalkulacije".

U početku sezone mreže je uglavnom tresao Trifunović, a na posljednjim utakmicama ulogu "čovjeka odluke" preuzeo je Andrija Kaluđerović.

"Odgovara mi igra sa njim, ali tako je sa svakim napadačem. Naša obaveza su Zvezdine pobjede i ova ekipa posjeduje veliki kvalitet. Mislim da je svejedno ko igra i daje golove, najvažnije je skupljati bodove", zaključio je Trifunović.

Zvezdina odbrana nema mnogo posla otkako štoperski par čine Li Adi i Danijel Mihajlović. Međutim, tako je najgore, jer koncentracije ne smije da padne.

Obojica su debotivali protiv Javora.

"Što se mora nije teško. Morali smo u igru jedan pored drugog kad se Đorđević povrijedio, a Tošić vratio na mjesto lijevog beka. Najvažnije je da smo uspjeli da sačuvamo Zvezdinu mrežu, zajedno sa ostalim saigračima. Ipak, idemo dalje. Sljedeća prepreka je Čukarički i moraćemo da završavamo mečeve mnogo ranije nego u 90. minutu", jasan je Mihajlović.

Novajlija iz Jagodine tvrdi da se dobro slaže sa reprezentativcem Gane.

"Adi ne govori srpski, ali sjajno govori fudbalski jezik. Razumijemo se na terenu, zaista je dobar igrač. Ima veliku želju i vidim da se dobro uklopio. Ipak, nedostaje mu znanje jezika zbog komuniciranja, ali i to će naučiti. U svakom slučaju, dobili smo kvalitetnog defanzivca sa kojim je lako igrati. Mihajlović očekuje da će Zvezda u budućnosti igrati sve bolje i sigurnije".

Slavoljub Đorđević je kapiten i kada se oporavi ponovo će zauzeti mjesto u Zvezdinoj odbrani.

"Očekujemo povratak kapitena i čitava ekipa se podiže iz meča u meč i igra sve sigurnije. Najvažnije je da imamo kvalitet i pobjednički mentalitet", dodao je Mihajlović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC