• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizanu samo bod pred Arsenal

Crno-bijeli napravili lošu uvertiru pred utakmicu sa "tobdžijama" u Ligi šampiona. Partizan i Spartak igrali bez golova u prvom meču 6. kola Superlige.

 JSL: Partizanu samo bod pred Arsenal Izvor: MONDO

Šampion je ostao bez prvih bodova u novoj sezoni. Prvi tim koji je u domaćem prvenstvu uspio da odoli Pratizanu je Spartak iz Subotice - 0:0.

Preko 6.000 gledalaca došlo je u petak na stadion u Humskoj da podrži Partizan u prvoj utakmici 6. kola Superlige, ali crno-bijeli im se nisu odužili pobjedom, mada prikazanim na terenu nisu razočarali.

Očekivali su crno-bijeli novu pobjedu, koja bi im ulila dodatno samopuzdanje pred veliki okršaj sa Arsenalom u utorak u Ligi šampiona. Od toga nema ništa! Ipak, ovaj put trener beogradske ekipe Aleksandar Stanojević može da bude zadovoljan onim što je kombinovani sastav Partizana demonstrirao na renoviranom stadionu, ali ne i onim što je najbitnije - rezultatom.

Trener Aleksandar Stanojević kao što je i najavio promešao je karte za duel sa Spartakom. U prvom timu nije bilo Mladena Krstajića, Marka Jovanovića, Radosava Petrovića, kao i Kamere, odnosno Klea, koji su ušli na početku drugog poluvremena.

Najjači utisak ostavio je Saša Ilić, i ovaj put je komandovao na sredini terena, a i mladi Stefan Stavić je još jednom nagovijestio da raspolaže raskošnim potencijalom. Uprkos tome što odbrana Partizan nije imala mnogo posla, novajlija iz BSK je učestvao u igri i više puta otklanjao potencijalne opasnosti pred svojim golom.

Subotičani se nisu branili, željeli su da se nadigravaju, iako su to uspjevali samo onoliko koliko im je domaćin dozvoljavao. Na kraju su bili primorani da se organizovano brane, što su takođe činili vrlo dobro, s obzirom da su uspjeli da sačuvaju svoju mrežu.

Dvije dobre prilike za "golubove" imali su Antonić i Mirić, ali su obojica iz neposredne blizine loše reagovali. Sa druger strane Partizan je konstantno napadao i stvorio sijaset šansi.

Samo je Tomić imao tri dobre prilike, dvije Kleo, a po jednom su se u šansi da savladaju golmana Alkesića našli Boja, Smiljanić, Stevanović i Ilijev, koji je pogodio spoljni dio prečke.

Kako se utamica biližila kraju igrači Partizana postajali su sve nervozniji, pokušavali su dugim loptama što nije dalo rezulta. Crno-bijele posebno je iritiralo odugovlačenje gostujućih fudbalera, tipično za ovakve neizvjesne završnice u domaćem prvenstvu kada igraju Zvezda i Partizan.

Upravo zbog toga u sudijskoj nadokandi malo je nedostajalo da dođe do ozbiljnijih incidenata na terenu. U koškanju su učestvovali svi igrači oba tima osim golmana Vladimira Stojkovića. Eplog svega je drugi žuti karton za Vidaka Bratića.

Interesantno da je svađa nastavljena i po završetku meča, kada se Bratić vratio na teren, krenuo ka navijačima Partizana da se obračuna, ali ga je u tome spriječilo obezbjeđenje.

Inače, južna tribina bila je dobro ispunjena, a Grobari su tokom cijele utakmice pjesmom bodrili svoj tim i na kraju ga i pored nezadovoljavajućeg rezultata aplauzom ispratili sa terena!

PARTIZAN: Stojković, Stevanović, Lazevski, Stanković, Savić, Smiljanić (od 72. Šćepović), Tomić, Davidov (od 46. Kamara), Ilić, Boja (od 46. Kleo), Iliev.

SPARTAK: Aleksić, Stevanović, Šarac, Simović, Bratić, Torbica (od 88. Puškarić), Ubiparip, Nikolić, (od 68. Veselinov), Čeng (od 66. Avrić), Antonić, Mirić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC