• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Zvezde o promeni trenera: Čekaju nas novi uspesi sa Stankovićem!

Autor mondo.rs

Marko Marin o odlasku Vladana Milojevića i dolasku Dejana Stankovića.

 Marko Marin Dejan Stanković novi trener Zvezde sportske vijesti Izvor: MN PRESS

U modernom fudbalu nema mnogo vremena za "juče". Ono što je bilo, ostaje u prošlosti, a igrači se brzo okreću novim izazovima.

Tako je i u Crvenoj zvezdi. Vladan Milojević, iako po učinku u dve i po sezone na klupi crveno-belih jedan od najboljih trenera u istoriji kluba, sada je prošlost, dok je budućnost Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

"Želeo bih da se zahvalim Vladanu Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala", rekao je Marko Marin za klupski sajt o treneru sa kojim je sarađivao prethodnih godinu i po dana.


Novi "šef" biće mu proslavljeni vezista Dejan Stanković.

"Posebno mi je zadovoljstvo što Milojevića menja Dejan Stanković, čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu".

Za svaku pohvalu je način na koji se Crvena zvezda rastala od Vladana Milojevića. Neuobičajeno za naš fudbal, održana je konferencija za medije na kojoj je objašnjeno zašto je prekinuta saradnja.

"Ispratio sam način na koji je došlo do promene trenera kluba. Bilo je zadovoljstvo to pratiti i kao igrač i kao čovek. Retkost je da odlazeći trener dočeka novog, a to govori o stabilnom radu u klubu i veličini. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi", priželjkuje Marin.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC