• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Znamo za jadac, to je "optička varka"

Pavle Ninkov tvrdi da Čukarički nije toliko loš koliko pokazuje tabela, na kojoj "brđani" nemaju ni bod ni gol.

 ZVEZDA: Znamo za jadac, to je "optička varka" Izvor: MONDO

Crvena zvezda ima lak zadatak u šestom kolu Jelen Superlige. Bar tako izgleda na papiru. Gostuje "fenjerašu" na Banovom brdu (nedelja, 16 sati).

Međutim, tako je djelovalo i prošlog vikenda pred utakmicu sa Javorom, a zatim i pred gostovanje Slogi u Kraljevu u srijedu, pa su se silno namučili i čekali posljednje trenutke da dođu do očekivanih pobjeda.

Upravo minuli ispiti su im najbolji nauk za ono što slijedi.

"Očekuje nas još jedno gostovanje na kome moramo da zabilježimo pobjedu. Moramo da izađemo maksimalno angažovani i da pobijedimo. Što se tiče igrača, svi su spremni i konkurisaće za tim, osim Đorđevića koji još uvek 'vuče' povredu lista", rekao je trener Aleksandar Kristić.

"Nama je najvažnije da nastavimo pobjednički niz. Koncetrisaćemo se i uradićemo sve da tako i bude. Sigurno je da će igra vremenom doći na nivo koji želimo, ali nas prije svega u sljedećoj utakmici interesuje rezultat", dodao je Kristić.

Kiks Partizana u petak protiv Spartaka (0:0) omogućava Zvezdi da se izjednači sa "vječitim rivalom" na vrhu tabele. Naravno, pod uslovom da crveno-bijeli savladaju Čukarički.

"I mi smo se okliznuli u prvom kolu, mislim da je bilo očekivano da se to i njima desi. Nama to nije dodatni motiv. Gledamo kako ćemo mi da odigramo i da pobijedimo Čukarički", jasan je Pavle Ninkov.

On je upravo sa Banovog brda došao u Zvezdu prije dvije godine i neobično cijeni svoj bivši klub uprkos lošim rezultatima.

"Rezultati Čukaričkog i njegov položaj na tabeli ne smiju da nas zavaraju, kao i to što nisu osvojili nijedan bod i nisu dali nijedan gol, jer bez obzira na sve oni imaju zaista kvalitetne igrače", nastavio je Ninkov i obrazložio:

"Tu su golman Radivojević, Rašković, zatim dosta mladih igrača, Kiso, Krčmarević, tako da vjerujem da ako budemo ušli lagano u meč da ćemo imati problema. Nadam se, naravno, pobjedi, jer od nas sve zavisi".

Kapiten u odsustvu Slavoljuba Đorđevića prokomentarisao je svoje ovosezonske role.

"Bilo je mnogo priče oko mog odlaska. Idem, ne idem, i tako u krug. Naravno, da je to uticalo na moje partije. To se završilo, ostao sam u Zvezdi. Naravno da sam ovde zadovoljan, samim tim i igre dolaze same po sebi. Svakako da bih volio da u narednom periodu igram još bolje i očekujem da tako i bude", zaključio je Pavle Ninkov.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC