• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri poslije Intera: Još nismo izliječeni

Trener fudbalera Rome Klaudio Ranijeri ističe da je pobjeda nad šampionom Italije lijek za "vučicu", ali da je ekipa i dalje pod pritiskom.

 Ranijeri poslije Intera: Još nismo izliječeni Izvor: MONDO

Fudbaleri Rome su do petog kola čekali na prvu ovosezonsku pobjedu u Seriji A. Prva tri boda osvojili su na "Olimpiku" ni manje, ni više nego protiv aktuelnog osvajača Lige šampiona (1:0).

Trener Klaudio Ranijer nije mogao ni da zamisli bolji "povratak u život" posrnule ekipe, koja je prethodno poražena od Breše (1:2) i Kaljarija (1:5), odnosno remizirala sa Ćezenom (0:0) i Bolonjom (2:2).

"Dobili smo dozu lijekova u subotu uveče, ali još uvijek nismo zdravi. Pobjeda protiv Intera je uvijek dobra za tim. To je bio trijumf kolektiva, bili smo jedinstveni uprkos svim poteškoćama", rekao je Ranijeri za Skaj Italija nakon utakmice koju je odlučio Mirko Vučinić.

"Inter je imao dobre šanse da postigne gol, ali mi smo pobijedili u zaustavnom vremenu. Tim je pronašao sebe, bila je to sjajna partija svih igrača. Hvala svim fudbalerima, srećan sam onim što su momci pokazali", dodao je strateg tima iz prestonice.

Klaudio Ranijeri je crnogorskog napadača uveo u igru u 76. minutu umjesto kapitana Frančeska Totija, a to se na kraju pokazalo presudnim.

"Svjestan sam da se Frančesko borio kao lav, ali to je bio važan potez što sam uveo Mirka. Odlučio sam se na to jer on svojom brzinom može da napravi velike probleme u obrani, a pred kraj sam primjetio da se Lusio nije osjećao dobro", objasnio je trener Rome i dodao da je normalno da se igrač osjeća loše nakon što je zamijenjen, ali da će biti mnogo smireniji kada ohladi glavu.

S druge strane, Interu je poraz bio prvi ovosezonski, a evo kako ga je komentirao trener "neroazura" Rafael Benitez:

"Na kraju smo izgubili intenzitet igre. Ali prethodno smo imali oko 15 udaraca u okvir gola, a neke prilike koje smo stvorili bile su jako dobre. Razlika je u tome što ovoga puta lopte nisu završile u mreži", ispričao je novi trener tima iz Milana i dodao:

"Ovim porazom za nas se nije ništa bitno promijenilo. Sada samo moramo da analiziramo zašto nismo postigli gol i zašto smo u nekim trenucima djelovali slabo u obrani. "

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC