• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Ne volim da gledam Partizan u LŠ

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde kaže da nije od onih koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu, samo ne voli da ih gleda u velikim takmičenjima.

 Janković: Ne volim da gledam Partizan u LŠ Izvor: MONDO

Kako Zvezdašima pada da gledaju Partizan u Ligi šampiona? Neki od njih ne kriju da im nije pretjerano drago zbog toga.

Primjera radi, fudbaler Crvene zvezde Pavle Ninkov je prije mjesec dana priznao da je u meču kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje nacijao za Anderleht, u koji je mogao da pređe, protiv srpskog šampiona.

"Da se ne lažemo, bilo mi je teško skoro kao kada smo ispali od Slovana", rekao je Ninkov.

Defanzivac Mančester junajteda i bivši kapiten Crvene zvezde, Nemanja Vidić u nedavnom intervjuu Sportskom žurnalu nije želio da ocjeni Partizanovu grupu u Ligi šampiona.

"Preskočio bih to pitanje", glasio je diplomatski odgovor 29-godišnjeg Užičanina, poznatog po izjavi: "Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario".

Naravno, predstavnici medija su željeli da saznaju šta o Partizanovom učešću u Ligi šampiona misli još jedan nekadašnji fudbaler crveno-bijelih, Boško Janković.

"Smeta li vam što u Srbiji posljednjih godina Partizan dominira u odnosu na Crvenu zvezdu? ", tačno je glasilo pitanje koje je u intervjuu Kuriru pistavljeno Jankoviću.

"Naravno! Malo je ružno kad gledam Partizan u Ligi šampiona. To je već drugi put i nije nimalo prijatno. Nisam od onih koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu, samo ne volim da ih gledam u velikim takmičenjima", odgovorio je 26-godišnji fudbaler koji u dosadašnjoj karijeri noseći dresove Zvezde, Maljorke, Palerma i Đenove nije osjetio slast igranja u elitnom evropskom klupskom takmičenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC