• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti: Ja nikad neću biti Romin problem

Ni pobjeda nad velikim rivalom Interom, ujedno prva takmičarska u novoj sezoni, nije bitno popravila atmosferu u dijelu Rima koji navija za Romu

 Toti: Ja nikad neću biti Romin problem Izvor: MONDO

Samim tim ni u timu Rome, gdje je ujedno sa prvim neuspjesima u novoj sezoni počelo da "sijeva" na relaciji uprava-trener-igrači.

Za medije, najuočljiviji sukob bio je onaj između legende kluba i kapitena Frančeska Totija i trenera Klaudija Ranijerija, kojeg odavno već smijenjuju po novinama.

Toti je napao Ranijerija zbog načina na koji je Roma igrala u Minhenu protiv Bajerna u Ligi šampiona. Bavarci su taj meč dobili rutinski sa 2:0, a italijanski tim je ultra defanzivno, gotovo bez namjere da napadne protivnika.

Ranijeri je odbacio te navode, pa čak i "pecnuo" Totija, zbog čega je "Princ Rima", koji za Romu igra od 1992. godine odlučio da "presječe".

"Imam pametnijih stvari od toga da nastavim da se prepirem po medijima. Sutra (ponedeljak) slavim rođendan i divna stvar je što mogu to da uradim razmišljajući o pobjedi nad Interom", rekao je Toti italijanskim novinarima, koji su tražili nastavak medijske sage sa Ranijerijem.

Toti se potom nadovezao...

"Da budem potpuno iskren, volio bih da sam ja postigao pobjedonosni gol protiv Intera, ali se Mirko (Vučinić) pobrinuo da mi uljepša rođendan. Njegov gol donio nam je veoma bitnu pobjedu i konačno nam donio pozitivna razmišljanja. Ovo bi mogao da bude preloman trenutak u ovoj sezoni", dodao je Toti, insistirajući da u medijima prestane priča o lošim odnosima u Romi, gdje se još čeka da zaigra Adrijano.

"Volio bih da proslavim još mnogo rođendana noseći ovaj dres koji toliko volim...", rekao je Toti, koji će u ponedeljak napuniti 34 godine!

Od kada je sišao sa južne tribine Olimpika i navijački dres zamijenio onim pravi, igračkim dresom Rome, prošlo je više od 18 godina. Stoga...

"Frančesko Toti nikada nije bio, nije i neće biti problem za Romu. Ja živim za Romu", poručio je legendarni fudbaler, koji je u karijeri igrao samo i isključivo za Romu, postigao 254 gola na 576 utakmica, ali ove sezone još čeka "upis".

Do pobjede nad Interom, Roma je u Seriji A igrala neriješeno kod kuće sa Ćezenom (0:0), potom doživjela debakl u Kaljariju (1:5), ponovo remizirala na Olimpiku protiv Bolonje (2:2) i izgubila u Breši (2:1). Na sve, nadovezao se i poraz u Ligi šampiona...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC