• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ARSENAL: Almunija povrijeđen, na golu Fabijanski

Poljak Lukaš Fabijanski braniće gol Arsenala u Beogradu umjesto Manuela Almunije koji se povrijedio na subotnjem meču protiv Vest Bromvič Albiona.

 ARSENAL: Almunija povrijeđen, na golu Fabijanski Izvor: MONDO

Španski golman je povrijedio lakat tokom intervencije kada je skrivio penal, pa će njegovo mjesto u meču drugog kola Grupe H sa Partizanom zauzeti Fabijanski, saopštio je u ponedjeljak menadžer "tobdžija" Arsen Venger.

"Ne možemo da računamo na Manuela Almuniju. On je povrijedio lakat kada je skrivio penal", rekao je Venger za zvanični sajt Arsenala.

Pitanje je da li je ovo dobra ili loša vijest  za navijače Partizana s obzirom da je Almunija u posljednje vrijeme u vrlo lošoj formi zbog čega se našao i na udaru britanskih medija.

Španac je u subotu skrivio penal u porazu od Vest Bromvič Albiona (2:3), a iako je odmah potom odbranio udarac sa jedanaest metara, mediji u Britaniji ne odustaju od pitanja da li će ga Venger poslati na klupu i ukazati šansu nekom drugom.

Venger međutim ne planira da se odrekne svog "broja jedan", osim kada je povrijeđen, kao što je to sada slučaj. 

"Najlakše je sve svaliti na golmana, on je najlakša meta. Mi pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, iako neki misle da je on napravio grešku kod drugog gola", stao je "profesor Venger" u odbranu Almunije.

Arsenal će dupotovati u ponedjeljak poslijepodne u Beograd bez Van Persija, Fabregasa, Volkota, Almunije, a moguće i bez Kijerana Gibsa koji se još oporavlja od povrede.

"Tobdžije" su jutros odradili trening poslije kojeg će biti donesena definitivna odluka da li će se Gibs naći u avionu koji u 17.25 slijeće na aerodrome "Nikola Tesla" u Beogradu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC