• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Luja vjeruju!

Šef stručnog štaba Bajerna Luis van Gal produžio je ugovor sa klubom do juna 2012. giodine, saopštio je direktor Bavaraca Karl Hajnc Rumenige.

 U Luja vjeruju! Izvor: MONDO

"Novi ugovor biće potpisan ove sedmice", rekao je Rumenige uoči odlaska ekipe u Bazel na utakmicu drugog kola Lige šampiona.

Holandski stručnjak preuzeo je Bajern prošlog ljeta i u protekloj sezoni osvojio je dvostruku krunu u Njemačkoj, a u Ligi šampiona stigao je do finala, gdje je izgubio od Intera.

Novu sezonu Bajern je počeo veoma loše i poslije šestog kola nalazi se tek na devetom mjestu u Bundes ligi sa samo osam bodova.

"Volimo da radimo stvari koje su neočekivane. Svako bi, naravno, produžio ugovor sa trenerom poslije velikih pobjeda, a mi smo odlučili da to uradimo poslije slabog starta, jer je to jasna poruka i našim igračima i našim protivnicima da vjerujemo u trenera", rekao je Rumenige.

Produžetak saradnje na godinu dana bilo je Van Galov prijedlog.

"Van Gal radi odličan posao, svaki dan, a ovo je nagrada za taj trud", naveo je Rumenige, koji tvrdi i da se ne kaje zbog odluke da se u ljetnom prelaznom roku ne dovode novi igrači u Minhen.

Problem je, međutim, nastao zbog brojnih povreda zbog kojih Van Gal ne može da računa na glavne igrače tima Frenka Riberija i Arjena Robena. Najnoviji problem je povreda Dijega Kontenta, koji će sa terena odsustvovati do šest nedjelja zbog povrede prepona.

"Donijeli smo odluku u dogovoru sa trenerom i stojimo iza nje. Robena i Riberija i ne možete da zamijenite igračima istog kvaliteta. Njihovo odsustvo moraju da nadoknade naši (njemački) reprezentativci", kazao je Rumenige u intervjuu za današnji Bild.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC